Sixtinka144 komentáře u knih
Musím říci, že je ( alespon pro mě) druhý díl nejslabší ze všech čtyřech. Ale i přesto je pěkný. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Rose je podle mě úplně reálná ( samozřejmě do určitých mezí). Vřele doporučuji a dávám jí pět hvězd.
Tato kniha mě velice zaujala, přečetla jsem všechny čtyři díly. Kniha je sice dětská ale úplně mě učarovala. Holly je má oblíbená spisovatelka a čtu od ní i druhý díl Lily. I když si osobně myslím že na Rose to nemá. Celý příběh je moc hezký, a ne nereálný (přitom tam jsou kouzla). Tuto knihu hodnotím velice kladně a dávám jí pět hvězd.
Když jsem si tuto knihu kupovala, myslela jsem si že to bude něco na způsob Divergence. Knihu jsem odložila na dlouhý rok. Asi před týdnem jsem se k ní vrátila a rozhodla se jí dát šanci. Ze začátku jsem se opravdu chvilkami bála ,že je to napodobenina Divergence. Ale čím déle jsem četla tím mě kniha přesvědčila o opaku. S hlavní hrdinkou Lindou jsem chvílemi i soucítila. Hlavní hrdina Oren mě velice mile překvapil. Bála jsem se ,že se tam zničeho nic objeví nějaký krasavec a zachrání ji. Oren je ale jiný. Když jsem knihu dočetla šla jsem se hned přesvědčit o tom jestli je i druhý díl. Na štěstí ano. Tato kniha se stala mou nejoblíbenější ( dokonce předčila i Divergenci a Hunger Games). Proto jí dávám 5 hvězd.