Skoupka komentáře u knih
Opět výborná detektivka. Už aby vyšel další díl. Nutno říct, že všechny díly jsou kvalitou na podobné úrovni. Žádný díl mně nepřišel jako nepovedený, slabší.
V podstatě dobrá detektivka. Jen jsem měla trochu problém s tím příběhem/zápletkou, přišlo mně to už trošku přitažený za vlasy. Ještě zkusím další knihu ze série a uvidím :).
Po delší době opravdu dobrá detektivka. Nemám co vytknout. Od začátku do konce napínavá, dobrá zápletka. Určitě si od autorky přečtu ostatní knihy ze série. Knihu mohu jen doporučit, určitě vás nezklame.
Velmi dobrá detektivka. Napínavá doslova od 1.stránky. Kniha je velmi čtivě napsaná a děj odsýpá po celou dobu. Rozhodně řadím mezi top detektivky.
Do knihy jsem se ze zacatku nemohla vubec zacist. Ale nevzdala jsem to. Nakonec musim rict,ze je to pekna hniha, u ktere i slzu uronite. Mohu doporucit. Pro ty,kteri by meli s 1.polovinou knihy stejny problem,doporucuji vydrzet
Spíš taková povídka na odpoledne. Chápu, co tím chtěl autor říct, ale žádná "velká literatura" to není. Půlku knihy tvoří obrázky... Ten "humbuk" okolo knihy trochu nechápu. Spíše jde o marketingový tak a snahu poukázat na útulky.
Parádní detektivka. Od autorky mám zatím přečtené jen 2 knihy, ale obě byly super. Atorka se neopakuje, příběh má hlavu a patu. Určitě si přečtu celou sérii.
Parádní detektivka, do poslední chvíle člověk neví, kdo teda vraždil. Můžu jen doporučit.
Celá série jsou pro mě asi zatím nejlepší detektivky, co jsem četla. Každá z knih je napínavá, má spád, dobře se čte, baví mě všichni vyšetřovatelé. Knihy mají snad jen jednu "vadu"...na poslední straně se stane vždy něco, co vás nutí okamžitě sáhnout po dalším dílu. Což mě u posledního dílu rozčiluje, vůbec nevím kdy a vůbec jestli vyjde další díl :(
Nebylo to úplně špatné, ale žádné velké napětí, čtení jedním dechem nečekejte.
Je to 1. kniha od Kinga, kterou jsem si koupila. A jsem dost zklamana, necte se mi to dobre a nespis ji odlozim. Nic se tam nedeje, jen si pripoutana zena povida sama se sebou :( Tak nevim,jestli ma cenu od nej zkouset jinou knihu..