sloncekhk komentáře u knih
Další příběhy Jiřího Adama z Dobronína opět nezklamaly, jen je tam asi chronologická chybička, v jednom z předešlých příběhů měla Rozárka s Petrem už dítě a tady najednou nic, tak nevím jestli mi něco neuniklo
Toto má s detektivkou společnou pouze mrtvolu, je to spíše pohled do života jednoho člověka.
Příběh nebyl špatný, ale mě se nějak nedalo začít, trochu zdlouhavé, ale další díl mě zajímá.
Tak toto opravdu není můj šálek kávy, nebýt starší ČV , nikdy bych si tuto knihu nepřečetla. Na mě moc postav a zmatek v nich.
Jelikož jsem také řidička MHD, tak v nějakých příbězích poznávám trochu i sebe a vím jaká "práce " s cestujícími je. Ale také si říkám, že je zbytečné se nervovat, mám svou práci stále ráda a doufám že ještě hodně dlouho budu brázdit ulice města. A také u nás v podniku máme kolegu, který také dává v šanc své příběhy na FB. Krásná oddychová kniha.
Mě se kniha líbila, dobře se četla a odhalení bylo pro mě překvapivé
Zajímavý příběh, konec měl spád, ale za mě trochu zdlouhavé čtení.
Pohodová kniha s euforií po "otevření " hranic a trošičku tvrdou realitou západu na výchovu dětí.
Tuto knihu jsem četla díky výzvě a musím říci že nebyla špatná, ale více se mi líbil příběh Simony, lepší spád a styl psaní. U Sabiny se mi nelíbil konec, vůbec jsem ho nepochopila.
Tak tato kniha je vážně síla, co si někdo dokáže dovolit aniž by byl potrestán.
Příběh byl předvídatelný, ale docela dobře napsaný, ze začátku za mě lehce zdlouhavý, ale pak se to rozjede.
Člověku se vážně nechce věřit, co všechno se dělo za zdmi koncentračních táborů, ale je to bohužel pravda. A smutné je, že další a další generace zapomínají.....