SmallLucia komentáře u knih
Má úplně první kniha od této autorky a jako malá jsem ji přečetla hned několikrát. Podle mě píše autorka skvělě pro mladší čtenáře.
Knížku jsem přečetla minimálně pětkrát a jako mladší mě děsilo, co opravdu mají holky s anorexií a bulimií v hlavě. Doporučuju.
Před pár lety mě jako mladší čtenářku moc bavila. S hlavní hrdinkou se člověk snadno ztotožní.
Moc pěkná kniha o dospívání, první lásce a přátelství. Jako mladší mi hodně dala.
Tuto knihu jsem dostala právě na své, už dávné,13. narozeniny a ohromně mě bavila.
Skvělá kniha, mám ráda celou sérii.
Odstrašující čtení, které jsem ale přečetla jedním dechem. Rozhodně stojí za přečtení.
Nechci si představovat, že tento problém má v této době spousta mladých dívek. Děsivé, ale stojí za přečtení.
Nevím, jestli můžu o knize říct, že byla skvělá. Je hrozné si představit, že toto opravdu někdo prožívá.
Stejně jako všechny knížky z edice "Jmenuji se" je i tato skvělá. Nervy drásající počtení.
Podobné jako většina knížek u autorky. Pohodové, oddechové.
Naprosto perfektní román, kdy se člověk strachuje o hlavního hrdinu. Zalézá vám pod kůži tíživá atmosféra toho, že jste sledováni na každém kroku a nesmíte ani pomyslet na něco zakázaného.