Smiley96 Smiley96 komentáře u knih

Rašeliniště Rašeliniště Susanne Jansson

Jedna hvězda za obálku, ale po 100 stranách prostě vzdávám, pořád se tam nic moc neděje, kapitoly skáčou od jednoho tématu k druhému, v knize se strašně ztrácím. A s přibývajícími postavami v tom mám totální bordel. Tahle knížka mi prostě nesedla.

15.04.2019 1 z 5

Jan Werich za oponou Jan Werich za oponou Jiří Janoušek

Knihu jsem přečetla za včerejší noc, nedalo se od mí prostě odejít. Je zajímavá, dojímavá, úsměvná i poučná. Pan Werich byl Mistr s velkým M. Možná přeháním, ale byl to génius českého humoru. Doporučuji všem. Kniha je dokonalý počin.

13.12.2018 5 z 5

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

Ano, člověk občas sáhne vedle, že mu kniha prostě nesedne, ale TOHLE? WTF?
Přes 200 stránek ultra nudných slátanin. Z počátku bylo pár úryvků, kterým jsem se i zasmála, ale potom už vše přestalo dávat smysl. Se seriálem to nemá absolutně nic společného, a ten teda koukatelný je! Po přečtení budete mít pocit, že knihu musíte rozdupat, roztrhat, spálit a sami podstoupit výplach mozku.

19.08.2018

Spouštěč Spouštěč Wulf Dorn

Jedním slovem Perfektní! Tedy alespoň za mě. Jsem fanoušek těchto témat. Napínavé od začátku do konce. Rozuzlení dokonalé. Popis emocí a postav na jedničku. Knize prostě nemám co vytknout. Pouštím se s chutí do dalšího dílu.

12.02.2017 5 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Nevšední, zajímavý, poutavý, podivný příběh, který si čtenář buďto zamiluje nebo nenávidí.
Mě osobně se kniha moc líbila a fotografie v knize jsou třešinkou na dortu.

29.10.2016 5 z 5

Dopisy na konec světa Dopisy na konec světa Ava Dellaira

Ani jsem nedočetla, kniha mě nebavila po pár stránkách. :(

11.02.2016

Kečupová mračna Kečupová mračna Annabel Pitcher

Já jsem z toho upřímně řečeno celkem nesvá, přišlo mi to velmi nudné a velmi špatné zpracování myšlenky. Námět opět dobrý, ale (velké ALE)...a ten úplný konec ten si ten tam ani být nemusel, zbytečné stránky navíc,no.
Z druhé strany knihy je psáno, že to vyhrálo cenu za nejlepší dětskou knihu roku 2013...Sama jsem měla s knihou problém se v ní orientovat, natož aby jí četlo dítě, nadchla mě snad pouze obálka ta je pěkná

07.02.2016 2 z 5

Všechno, úplně všechno Všechno, úplně všechno Nicola Yoon

Skvělý námět, četla se sama, moc se mi líbila. Nemám co vytknout.

18.01.2016 5 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Nedocetla jsem. Mam po precteni vsech knih Chrise Cartera moc namlsane oko. Tohle je proste nuda.

19.02.2023 2 z 5

Probuzený milenec Probuzený milenec J. R. Ward (p)

Co dodat, beru další... čtivé a prostě super..

25.08.2021 5 z 5

Voda pro slony Voda pro slony Sara Gruen

Krásný příběh, velmi čtivý. Ukápla slza, dostavil se šok, zhnusení, lítost, ale i úsměv ba dokonce i výbuch smíchu. Ale přesto všechno, nemohu se ubránit dojmu, že film byl podle mě prostě lepší. Každopádně nelituji.

28.10.2020 4 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

Kniha by mohla mít o 100 stran méně a vůbec nic by se nestalo. Asi mám na duchařinu jiný pohled, ale tohle byla spíš nuda.

23.04.2020 3 z 5

Musíme si promluvit o Kevinovi Musíme si promluvit o Kevinovi Lionel Shriver

Jak film tak kniha jsou velmi povedený počin. Je to trochu jiný styl hodně psychologického dramatu. Za mě super.

20.03.2020 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Az na par nesrovnalosti to bylo dobre pocteni. Kniha nuti cist dal a dal nez zjistite, kdo je vrah. Zajimave rozuzleni.

23.12.2019 4 z 5

Podivná medicína Podivná medicína Nathan Belofsky

Myslim, ze potencial kniha ma ale to zpracovani je desne. Hodne opakujici a obcas hrozne nesmysly. Myslela jsen ze to bude zpracovano napriklad lecebne postupy Pravek az po 21.stol. Skoda. Ale obcas jsem se bavila a jsem rada, ze v tomhle smeru ziju v dnesni dobe.

16.10.2019 3 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

No spratek jeden nenapravitelnej... Knizka nebyla spatna, par drobnosti mi prislo zbytecnych a opakujicich se, ale cetla se dobre, mela spad a nedalo se od ni odtrhnout. Jen ten konec je takovy otevreny a ne moc prekvapujici.

22.08.2019 4 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Velmi zajimave pojeti psychothrilleru, ctive, svizne, ale na 5 hvezd to neni, to znam lepsi knihy. I kdyz to byla autorova prvotina klobouk dolu.

28.04.2019

Espressologie Espressologie Kristina Springer

Prijemna romanticka oddechovka. Mam chut na lahodnou kavu :-)

21.08.2018 5 z 5

Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Jsem v půlce a knížku odkládám. Životní moudra a pohled na život jsou opravdu k zamyšlení, ale jinak mi to přijde jako knížka pro děti. Prostě nuda.

12.07.2018 2 z 5

Pes baskervillský Pes baskervillský Arthur Conan Doyle

Dvěma slovy ... úžasná hrůza... Byla to moje první Holmesovka a četla se jedním dechem

05.11.2017 5 z 5