šmudlík šmudlík komentáře u knih

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Kniha mě mile překvapila, nečekala jsem od ní moc, ale hrozně se mi líbila. Byla jsem do ní zakousnutá, byla napínavá a měla zajímavý příběh. Určitě zkusím další díl milénia.

22.07.2015 4 z 5

Tlukot křídel smrti Tlukot křídel smrti Paul Hoffman

Nejvíce se mi líbil asi konec, kdy jsem byla napnutá a hltala jsem každou kapitolu. Taky mě dost potěšilo, že půlka knížka nebyla jen čistě o bitevním poli.
Musím říct, závěr se povedl.

20.11.2014 4 z 5

Neviditelný Neviditelný Jaroslav Havlíček

Musím říct, že kniha na mě dost zapůsobila. Nevím jestli Petra Š. odsoudit nebo mu dát za pravdu. Asi něco mezi. Možná, že kdyby projevil trošku jemnější city, mohlo vše dopadnout o něco líp, ... . A asi jsem byla dost naivní, když jsem po všem čekala dobrý konec.

19.10.2014 4 z 5

Pistolník Pistolník Stephen King

Musím popravdě říct,že mě bavilo jen pár částí a chytla mě až v poslední kapitole. Ještě uvidím, jestli se pustím do dalšího dílu.

01.07.2014 2 z 5

Všechny vůně Afriky Všechny vůně Afriky Zuzana Beranová

Knížka byla zajímavá ve spustu věcech, ale očekávala jsem od ní víc. Líbilo se mi propojení příběhů více lidí. Musím říct příjemné počteníčko pro relax.

08.05.2014 2 z 5

Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady Stephen King

Další kniha z řady "Kingovek" = paráda. Nedokáži říci, která povídka se mi líbila více. Obě měli něco do sebe. Ale Skryté okno do skryté zahrady .... výborný konec.
Už se těším na další čtení.

26.04.2014 4 z 5

Vítěz je sám Vítěz je sám Paulo Coelho

Řekla bych na jedno přečtení, ale ne špatné. Myslím, že jediné co mě udrželo nezavřít knížku, byla postava Igora. Dával knížce dobrý děj, stejně tak jako místy vyšetřování Savoye. Tím se nejednalo jen i čistý pohled na život slávy, který byl však také celkem zajímavý.

25.01.2014 3 z 5

Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

Dojemný, smutný příběh, který určitě na čtenáře silně zapůsobí. Děj má rychlý spád, čte se dobře a rychle. Byla jsem napnutá a už od začátku tušila, že příběh skončí špatně, ale to rozhodně knížce neubírá, spíše naopak.

08.12.2013 4 z 5

Příběhy nečekaných konců Příběhy nečekaných konců Roald Dahl

Super čtení, zabávné vtipné a opravdu nečekané!

15.07.2013 4 z 5

Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Moje první kniha od Browna měla veliký úspěch. Vůbec jsem nečekala konec, ke kterému jsem se dočetla a bavilo mě sledovat pátrání a přemýšlení o grálu. Určitě se chci dostat i k dalším knihám.

15.07.2013 4 z 5

Osudy porodní báby Osudy porodní báby Sabine Ebert

Četla se mi dobře a hezky. Ale musím souhlasit s některými komentáří, že děj se trochu opakuje a mohlo by to zůstat u jednoho dílu. Čekala jsem malounko víc. Další díly si možná přečtu až později.

13.04.2013 3 z 5

Postřižiny Postřižiny Bohumil Hrabal

Musím přiznat, že film se mi líbil víc. Něco bylo v knize navíc, něco chybělo, ale v některých částech jsem úplně vypínala. Takže tak napůl. Film mám moc ráda, knihu přečtenou, ale řekla bych, že se k ní už nevrátím. Jedna z hvězdiček je za způsob psaní: popis pocitů a krásy podle hlavní hrdinky je hezký.

31.03.2013 3 z 5

Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců Ota Pavel

Knížka se čte rychle, je zábavná a krátká. Pěkné oddychové čtení.

09.03.2013 4 z 5

Bídníci (převyprávění) Bídníci (převyprávění) Václav Dušek

Knížka se mi moc líbila, vůbec mě nezklamala. Možná jsem trošku míň vnímala při částech "návraty do historie", ale moc mě bavila. Taky je doložena krásnými obrázky, které mi dali inspiraci ke kreslení. A do budoucna plánuji přečíst originál, nejen zkrácenou verzi.

04.03.2013 4 z 5

Nekromant Johannes Cabal Nekromant Johannes Cabal Jonathan L. Howard

Na knížku jsem se těšila, ale dost mě zklamala. Nedokázala jsem se do ní začíst, možná jsem měla ještě vydržet, ale ani jsem knížku nedočetla.

13.02.2013 2 z 5

Probudím se včera Probudím se včera Lumír Holčák

taková oddechová knížka, ale víc se mi líbil film

13.02.2013

Křivé ostří Křivé ostří Martin D. Antonín (p)

Souhlasím s předchozím komentářem. Čte se moc hezky.

10.02.2013 4 z 5

Krev a vzpomínky Krev a vzpomínky Fiona McIntosh

Všechny tři díly jsem přečetla a líbili se mi. Zaujali mě svou originalitou a hezky se četli.

10.02.2013 4 z 5

Ranhojičova pouť Ranhojičova pouť Wolf Serno

Takhle kniha mě úplně dostala, strašně mě bavila a přečetla jsem ji jedním dechem. Bavil mě jak napínavý příběh, tak jsem se dozvěděla něco o historii a lékařství. Opravdu doporučuji. Přečetla jsem všechny díly a všechny mě bavily. Knihy jsem dost prožívala.

04.02.2013 5 z 5

Legenda o svaté Kateřině Legenda o svaté Kateřině neznámý - neuveden

Přečetla jsem knihu jen kvůli povinné četbě a měla jsem dost. Pro mě strašně těžká četba. Ale myslím, že věřící by to mohli pochopit líp.

02.02.2013 2 z 5