snílkařka komentáře u knih
Je to pěkný a smutný příběh, který nám na konci knihy ukazuje jak je důležité najít znovu sama sebe a najít cestu znovu k porozumění se svým otcem a splnit mu přání pátrat po jeho minulosti......
Už je to pěkných pár let zpátky kdy jsem jí četla. Ale přesto bych Vám jí doporučila je tam spousta zajímavostí o tomto manželském páru od jejich seznámení na fotbalovém zápase Manchestru unid. Až poslavný kolotoč medii a vzniku reklamní značky Victoria a David Beckhamovi aneb Posh a Becks"
Život nám občas nachystá nepochopitelné plány. U kterých si říkáme proč právě Já nebo proč právě ted ?Otázka na kterou, mnohdy neznáme odpověd a musíme tedy jen doufat, že to i bez nás naši milovaní zvládnou.
Krásné a dojemné zkrátka tu nejsme sami na těžké i veselé chvíle v našem životě!!!
Konec dobrý všechno dobré. A už žádný výprask to Fakt zabolí! A opět vyhráli hvězdy a květiny sláva!!!!!!
Klasická červená knihovna. On je bohatý, tajemný a samozřejmě neuvěřitelně sexy. Ona je krásná ,naivní ,nezkušená ale chytrá. Ohodnotila bych to 3 hvězdami. Film byl podle mě hezčí
než kniha.