sofie92 komentáře u knih
Za mě jen 3 hvězdičky protože nemám ráda milostné trojúhelníky.
Na knížku jsem se hrozně moc tesila. Bohužel kniha nebyla ničím zajímavá zamilovali se hned snad po první stránce a tak se to táhlo až do konce.
Kniha byla dlouha což mám ráda, ale za mě málo vztahu moc fotbalu.
Nemám moc ráda nadpřirozeno protože tím větsinou ubíjí celý příběh a vše se motá jen okolo nadprirozenych věci a pár nemá nikdy moc prostoru. Tady je obojí :) jak nadpřirozeno tak i romantika. Těším se na další dily.
Knizka byla vtipná. Akorát dlouha. Alex byl prostě bůh :) naštěstí nikdo neměl žádné temné tajemství které mě osobně už v knížkách nudi. I když něco tam být muselo ( nechci prozrazovat) škoda jen, že hvězdiček je tak málo
Nuda nuda. Zápletka žádná. Dej žádný. Druhý díl číst rozhodně nebudu, bude určitě ještě nudnější než ten první.
Kniha byla na mě dlouhá. Libilo se mi, že se příběh netocil jen kolem 2 lidi, ale byli tam i Lex a Gabi.
Ale co mě vadilo ty pravidla která mě osobně přišla nesmyslná a prostě kraviny ( vždy odepiš na 3 zprávu nikdy ne na první atd.)
Za mě já se mnohem víc těším na druhy díl na Lexe a Gabi.
Knížku jsem četla snad 100 x bylo mi kolem 11 let a postupem času jsem se dívala na maminku úplně jinýma očima když jsem byla dítě byla pro mě hrdinka postupem času už méně a když jsem se sama stala matkou tak ja bych určitě byla v tom odsuzujícím hloučku lidí.
Kniha je pro mě zajímava a pěkná. Je možné, že se k ní ještě vrátím :)
Krásná kniha. Konečně jiná hlavní hrdinka než všechny stejně hubené, krásné a úžasné.
Moje první Lanczovka.... Krásné napsána zábavná. Jen ten otevřený konec zase ;(
Jednu hvězdičku ubiram za tragickou minulost. Jinak se kniha četla dobře. Přečetla jsem ji za jeden den.
Za mě super já jsem tedy nepřišla na to kdo je TJ. :D až na konci a ještě jsem na to koukala jak vrána jestli jsem to nepochopila špatně, že tohle by se přece nemohlo stát :D
Super
Hlavně žádná záhadná minulost které jsou knihy plne. Prostě čtu pořád :D
Kniha je čtivá. Zase jiné prostředí nez klasika šéf/sekretářka. Já jsem byla spokojená.