spackler spackler komentáře u knih

Spiknutí draka Spiknutí draka Stan Sakai

Tentokráte delší, vysloveně epic příběh(a to má jen nějakých 160stran). Přestože Usagiho dobrodružství lze číst na přeskáčku, zde bych výrazně doporučil mít načteny i předchozí knihy, čtenář tak lépe porozumí postavám a zvýší se emocionální dopad některých scén. Pokud do toho skočíte bez přípravy, stejně Vás čeká solidní králičí hukot. Trošku mi nesedlo Jodorowskyho hejtování Disneyho v předmluvě ale jinak doporučuju všema osmi antropomorfníma prstama svejch tlapek.

31.12.2023 5 z 5

Bratr Thomas Bratr Thomas Dean Koontz

líbilo se mi víc než předešlá vycházka kanálem.anekdota s kojotem parádní..určitě čtu dálší díly.

25.05.2021 4 z 5

The Incredible Hulk: Tiché výkřiky The Incredible Hulk: Tiché výkřiky Peter David

vedle želv a rákosníčka můj oblíbený zelený hrdina.převapilo i zklamalo mě že takovejch příběhů nevyšlo u nás víc.to je samej planet hulk a world war hulk-všechno moc epický na mě.tohle je přitom takový hezky civilní a vtipný.po kiethově splitu s wolverinem pro mě nejlepší hulk.

14.01.2021 4 z 5

Hitman Hitman Garth Ennis

k celý sérii-hodně dobrý,moc se mi líbí jak to skáče z parodie k dramatu-tohle by chtěl asi umět deadpool ale tady to funguje trošku líp..,mccreovo kresba hodně zajímavá osobitá...celá ta hospodská parta..gauneři kterejm ale držíte palce a samozřejmě baytor(zajímalo by mě jestli ho vykradá groot,nebo naopak nebo je to náhoda?)

16.11.2020 4 z 5

Punisher 1 Punisher 1 Garth Ennis

k dillonovi:je vtipný jak frank vypadá jako namakanej jessie custer.musím přiznat že se mi to docela líbí asi jako když váš oblíbenej herec hraje prostě další postavu v jinym filmu.jinak ennis jako vždy perfekt.do max řady se asi nepustím prý je to pravážný(no jo předsudky)ale tohle si chci dát komplet

11.11.2020 4 z 5