speciale88 komentáře u knih
Silný příběh. Pani moc lituju co si prožila je to strasne. Celkové příběh krásný,ale na mě až moc náboženských věci. Jelikož nejsem nějak věřící tak sem se tím musela kousat. Jinak i věřím,ze je něco mezi nebem a zemi a tak snad i to ,ze nějak spolu komunikuji muže být pravda.
Kniha byla zajímavá, je tam hodně ze života Sullyho což až tak moc mě nebralo. Kniha se četla rychle. Film je topka.
Zajímavé povídky ,ale cist podruhé nebudu. Konec byl zvláštní ,ale mělo to něco do sebe. Oddechovka přečtena za chvíli.
Super odpočinkové čtení. Přečtení jedním dechem.
Nejprve sem si myslela ze mě kniha nebude bavit ,ale po par stránkách jsem ji přišla na chuť. Zajímavé téma knihy. Forma jak je kniha psaná me bavila.
Zajímavá kniha, něco sem se z ní i o Alžbětě dověděla. Není to úplná pecka ale dobré počtení.
Krásné zpracovany životopis. Sem tam sem se ztratila v ději ale jinak super. Kniha se mi líbila.
Za mě super. Dlouhá kniha ale stala za přečtení.
Doplňková kniha. Dozvíte se nějaké novinky a jiný úhel pohledu na příběh co se odehrává. Za mě sice už slabší ale přečetla sem.
Když jednou začnete už to proste musíte dočíst cele. Takže když sem začala celou sérii i tato kniha byla příjemným oddechem který jsem za jeden den dala. Super celá série.
Super celá série. Nemůžu se odtrhnout. Čtu jeden díl za druhym jedním dechem.
Mě kniha zaujala tím jak se autor opravdu ponořil do tématu. Zase nějaké zajímavé informace o Ruskem politickém pozadí.
Pěkná kniha která se mi četla velice lehce. Za mě doporučuji, stojí za přečtení.
Na první díl samozřejmě nemá. Kniha je plná zajímavých zvratů. Četla se dobře taková oddechovka na odpoledne.