stanza komentáře u knih
Překvapení pro mě milé, úžasně napsané, napínavé s neobvyklým vypravěčem. Na začátku jsem se ve vyprávění tří postav trochu ztrácela, ale pak jsem se rozčetla a nemohla přestat. Na prvotinu autorky skvělé a těším na další knihy.
Krásný příběh s vážným tématem který mě hned zaujal. Drsné, přesto jemně napsané určitě stojí za přečtení.
A mě se kniha moc líbila. Jsem moc ráda, že jsem nedala na rozmanité a někdy až nenávistné komentáře. Nejsem ani ve věku hlavní hrdinky, ale jsem ráda že jsem příběh o stárnutí, životních změnách, lásce a vzpomínkách četla právě teď. A to nejen pro to že i já mám syna Benjamína. Také jsem si připomněla spisovatelku povídek Alici Munro.
Vtipné, čtivé, odpočinkové, lechtivé, uvěřitelné i neuvěřitelné příběhy které rozesmějí i dojmou.
Opět kniha kterou mě syn předčítal a já si to moc užívala. Knihy pro děti od Romana Brata ze současnosti se nám prostě líbí.
Život je plný překvapení....... a někdy až při ztrátě všeho zjistíme, že nám vlastně nic nescházelo, ale to už může být pozdě. Kniha ze života.
Nám se kniha líbila moc, syn mě četl a bavili jsme se oba.
Opět čtivá kniha, stejně jako u všech předešlých knih T. Stimson zaujme od první kapitoly.
Klasický Viewegh, dle mě je Vybíjena jedna z lepších a i když jsem se jí trochu prokousávala ve finále - příjemné čtení u kterého si zavzpomínáte a zamyslíte se nad vlastním životem.
Klasika, ke které jsem se po letech moc ráda vrátila a příjemně se potěšila.
Co napsat víc krásné, milé, hluboké..) příběh psaný v dopisech o velké lásce a naději, která překoná vzdálenosti, nástrahy osudu i válku. Doporučuji.
Velké přátelství, tragická událost, hrdost a utajená tajemství, příběh který v průběhu děje mnohokrát překvapí. Doporučuji, stojí za přečtení.
Kniha i příběh jsou nádherné. I zfilmování se povedlo.
Pan Svěrák po třetí a opět dostanete do rukou velmi příjemné, moudré čtení.
Odpověď někdy známe. Jen si neumíme položit správnou otázku. Citlivě napsaný román, reálný příběh ženské duše nutí k zastavení a zamyšlení. U mě spokojenost.
Opět milé počteníčko.
" Vy se tak krásně zlobíte!" .... " To je dobře, že se zlobí. Všechno je lepší než lhostejnost"
Tahle kniha lhostejná určitě není.
Krásně ilustrovaná kniha pro děti, ale i dospělé.
Poetický příběh o dětské fantasii, kterou může rozjitřit i taková drobnost jako nález starého klíče.
Úžasná kniha, skvělé čtení.
Zdálo se to jako ideální manželství. Zdání ale může vražedně klamat…
Něco takového jsem ještě nečetla, konec je naprosto nečekaně geniální. Buďte si ale jisti, že tenhle příběh ve vás bude ještě nějakou chvíli doznívat.