StarPopcorn komentáře u knih
Rozhodně se nebudete nudit, spíš naopak. Tahle kniha patří mezi moje nejoblíbenější ze série Assassin's Creed. Jak už jsem psal u Renesance, pokud jste ještě neslyšeli, tak si pusťte soundtrack z herní předlohy
(SPOILER) Závěr mě velmi překvapil
Bohužel, tenhle díl mě bavil asi nejmíň - Byl ze všech tří nejrozvleklejší a někdy jsem i přeskakoval stránky. Za mě byl nejlepší 1. díl.
Trošku pomalejší, než 1.díl, ale stejně to bylo dobré
Eziova poslední cesta…A zase super
Jo, a doporučuju se podívat na Assassin's Creed: Embers
Tahle kniha mi hodně pomohla udělat si v příběhu Altäira Ibhn-La'Ahada pořádek
Začátek příběhu toho slavného Ezia Auditoreho Da Firenzeho, jehož první kniha mě velmi bavila. Pokud jste neslyšeli, tak si pusťte soundtrack z herní předlohy
Doporučuji přečíst tyto tři díly a dál si nekazit pohled na Mládí v hajzlu…Trojka by podle mě byla skvělý zakončení, ale holt autor toho asi ještě neměl dost…
Od čtyřky to šlo do háje a tento díl to završil. Fakt je to škoda, mohla to být výborná série
Škoda skvělé série. Nechápu proč přidávali nové záporáky…Likvidátoři byli výborní
Nejlepší ze série, snad kromě jedničky. Tímto dílem to mělo skončit. Bohužel neskončilo a tak jsme dostali pětku a šestku. Škoda skvělé série
Četl jsem jen do třetího dílu a řekl bych že jsem udělal dobře - Tady to klidně mohlo skončit
EDIT: Přečteno potřetí
Druhý díl a pořád je to sranda
EDIT: Přečteno potřetí
Super kniha, jedna z těch co byste si měli přečíst, pokud se zajímáte o tajné akce za
2. světové války.
Zajímáte li se o Minecraft, tak by vás tahle série mohla bavit. Knihy jsou takové oddechovky na jeden večer.