Styblice komentáře u knih
Wow, tak tohle byla jízda. Konečně knížka, která se liší od jiných knih se stejnou tématikou. Smála jsem se opravdu hlasitě, příběh se mi líbil a kočičáka Clivea bych klidně brala domů.
PS: Buch, buch, ó můj bože!!
Viděla jsem film a musela jsem si přečíst i knížku. Knížka se krásně čte a nemůžete přestat. Ve filmu se trochu lišil konec v podrobnostech - knížka se mi líbila více. Smrt jako vypravěčka - excelentní. Doporučuji ji přečíst všem!
Občas jsem se od srdce zasmála, zejména díky moravštině, ale celkově knihu hodnotím jako oddechovku bez konce :-)
Výjimečná a dechberoucí kniha. Silný příběh lidí, jejichž osud není takový, jaký bychom si přáli.. Přečteno jedním dechem..
Celou dobu jsem čekala, až se něco stane, ale nedočkala jsem se. Takové chlapské kafrání, starosti a radosti v dnešní době. Asi jsem neobjevila "skrytý smysl" knihy, za mě rozhodně zklamání.
Kniha, která bere dech do poslední chvíle aneb typická Moyesovka!
Velice zajímavé téma k zamyšlení psané z pohledu hlavních a vedlejších postav. Za mě jednoznačně plný počet hvězd a budu se těšit na pokračování..
Přečteno jedním dechem, kniha mi dala přesně to, co jsem od ní očekávala. Oddechové čtení, kterému nechybí erotika, vášeň a zábava. Doufám, že bude i nějaký další díl Božský ...
Kniha patřila do mé povinné četby a rozhodně jsem nelitovala. Pesimistické, přesto dokonalé dílo Kafky!
Kniha mne velice překvapila. U některých pasáží erotických scén jsem se opravdu hlasitě smála. Knihu jsem měla přečtenou za necelé dva dny. Krásně napsané, skvěle se čte - doporučuji všem milovnicím erotiy vs. pana dokonalého! :)
Nejdříve jsem viděla film a pak teprve četla knížku. Knížka je určitě lepší, jelikož film byl osekán, jako asi každý jiný podle knižní předlohy. Moc hezky se čte :)
Kniha neurazí, ale ani nenadchne. Komplikovaná zápletka, chvílemi se příběh táhnul a největší problém mi dělala jména - kdo je kdo. Dívka ve vlaku se mi líbila více :)
Kniha s nádhernou obálku, krátké kapitoly se čtou samy, zajímavé a poutavé metody vyšetřování. Kniha určitě po Šelmě nezklamala. Hvězdičku ubírám za velice rychlý konec, čekala jsem nějaké “drama”. Těším na další díly :)
Má první kniha od Sparkse po které jsem zjistila, že musím přečíst všechny! Krásný romantický příběh. Film také nezklamal, ale bylo tam spoustu nesrovnalostí v porovnání s knihou.
To byla jízda! Kniha plná napětí, emocí, fyziky, chemie, ... alespoň se něco zajímavého dozvíme. A Markův humor téměř na pokraji smrti, no excelentní!
Upřímně - nečekala jsem žádnou pecku, jelikož na HH prostě nic nemá. Přesto jsem 149 stran dnes přečetla u kávy a byla jsem mile překvapena. Zajímavý příběh a hezky napsaný konec. Jsem zvědavá, s čím přijde příště. Každopádně více se těším zase na Harryho :-)
Těšila jsem se na pokračování, kniha mě celkem zklamala, ale i přesto dávám 3 hvězdy. Měla dost partnerů, s kterými stejně nevydržela. Děj byl neuspořádaný a mě osobně nejvíce zaujali pasáže s ženským vězením a jejím synem.
WOW. Má první detektivka - přečtená za dva dny. Nedalo se od ní odtrhnout, stále jsem doufala a věřila. Poslední věty knihy ve mě nechaly mrazivý pocit, ale přece jen jsem se pousmála. Doufám, že bude pokračování a to již brzy!
Pro mě asi nejslabší kniha z celé série. Celou dobu jsem doufala, že konec nebude stejný, jako skoro u všech ostatních knih - děti. Ale to nic nemění, že trilogie Hunger Games je mou nejoblíbenější! :)