Sumatrae komentáře u knih
Byla jsem zvedava, co me ceka, kdyz jsem zjistila, ze to neni detektivka.... a kniha se mi moc libila Tajemno prostupuje i tak celou knihou, zajimava zapletka, sympaticke postavy, prijemne vyhlizejici vesnicka se svymi tajemstvimi z minulosti...
Skvela kniha! Zatimco u Cukrarny v Parizi jsem mela chut stale neco pect a varit, tak u teto knihy jsem zase cestovala po Islandu s hlavni dvojici alespon pres Google vyhledavac Autorka tak uzasne popise atmosferu a prostredi, ze ac je dej presvidatelny, tak velice pozitivne naladi a inspiruje Nemam rada zimu, ale Island a zazemi hotelu byly tak perfektne vykresleny, ze jsem si prala tam s Lucy, Alexem, Heklou a spol byt Moc se tesim na dalsi dily
Kniha se mi moc libila. Nejen, ze Frost a jeho kocicak Shack jsou velci sympataci, ale detektivka mela hlavu a patu, uveritelnou zapletku, a i kdyz jsem motiv a nektere veci odhadla relativne brzo, i tak to na jeji ctivosti nic neubralo. Tesim se na dalsi dil.
Musim rict, ze tato kniha se mi libila zatim ze vsech nejvic Mela skvele tempo, vyborne postavy, uzasne prostredi a zajimave osudy, ktere perfektne zapadly v jeden celek Jen me mrzelo, ze nektere pribehy zustaly nedoresene, coz mne mrzi... Moc by me zajimalo jak dopadla Nela, Olga a Radim...
(SPOILER) Jsem rada, ze jsem autorku nahodne objevila na internetu Moje prvni setkani s jeji tvorbou a byla jsem tak nadsena, ze mam doma jiz vsechny jeji knihy a tesim se, az se k nim proctu Zacatek knihy, kde se seznamujete s hlavnimi postavami pribehu, mi nejdrive prisel hrozne zdlouhavy, ale potom, co jsem dosla na konec knihy, to do sebe pekne vsechno zapadlo a neprislo mi zbytecneho nic Vraha jsem neodhalila, sice mi prislo, ze tam musi byt nejaka souvislost s umenim, protoze dve nesouvisejici vrazdy - to by byla az moc velka nahoda, ale toto by me vazne nenapadlo.... Zbytecna vrazda a opet se ukazalo, ze myslet si znamena h..... vedet :) Mrzela me vrazda moji oblibene postavy Julie, ale tak uz to chodi.. Na autenticnosti pridava i to, ze je detektivka psana v nasem domacim prostredi...prijemne osvezeni po britskych a americkych autorech
Tento prvni dil, jsem cetla az jako druhy, coz nicemu nevadilo Tato kniha se mi libila jen o malinko mene, nez druhy dil, ale i tak se mi libila moc a urcite bych ji v techto dnech doporucila jako prijemny relax v kresle u tepleho topeni
Skvele oddechove cteni, u ktereho jsem se nejednou nasmala Prijemne hlavni postavy, kniha se dobre cte a pozitivne naladi
Druha polovina knihy byla opravdu skvela! Nemohla jsem se nejdriv zacist, ale to bylo asi mym odporem k Alex, ktera mi opravdu vubec nechybela...
Dalsi moje nove objevena autorka a opet jsem nebyla zklamana Vyborne propracovana zapletka, sympaticke postavy a zajimave prostredi zlocinu Uz se tesim na dalsi dil
Napinave cteni od zacatku do konce...propracovany dej, sympaticke postavy, vsechny moje otazky byly zodpovezeny...ja jsem spokojena a tesim se na autorovu dalsi knihu
(SPOILER) Musim rict, ze opet skvela zapletka a knizka se cetla skvele, ale v prvnim dile se z manzela vyklubal blbec, co ji podvadel, a ktery nakonec prisel o zivot a v druhem dile snoubenec dopadl temer podobne a taky ji podvadel... Co se stane s dalsim partnerem?! Nechame se prekvapit....
Opet skvely dil a zajimavy napad se zapletkou Daniel pusobi velice sympaticky, a doufam, ze se s nim jeste setkame, a prichazim na chut i novinarce Tracy
Knizka mi byla doporucena a opravdu nelituji, ze jsem autorce dala sanci, i kdyz mam rozectenych vsemoznych serii vic nez dost Josie mi je opravdu moc sympaticka a zapletka i rozuzleni byly uveritelne
Tento pribeh se mi libil o neco vice jak prvni kniha autorky, dokonce jsem i uhadla vraha, coz se mi v prvni nepodarilo, i kdyz duvod mi zustaval skryty Kniha je propracovana opet do posledniho detailu a tentokrat byl do deje trosicku vice zapojen inspektor Bergman Uz se tesim na dalsi kousek, jak uz jsem psala minule, libi se mi tento styl pojeti detektivky, prijemne osvezeni
Opet skvela kniha, pribeh mel hlavu a patu, skvele rozuzleni, kdy jsem ani jedno neuhadla a Alex me teda opravdu vytacela do extremu...
(SPOILER) Knihu jsem opet cetla jednim dechem Zajimava, i kdyz trosicku citliva zapletka Dovidame se opet o neco vic o Kimine detstvi, jen ta sklepni scena mi prisla malinko pritazena za vlasy, jdu zachranit unesene deti od magora, ktereho vylozene bavi vrazdit a nevezmu si s sebou vubec nic na ochranu? Ale az na tuto cast, ktere jsem se spise usmala, me kniha moc bavila
Skvela kniha, perfektni zapletka a zajimave prostredi Vraha jsem tentokrat odhalila, ale motiv mi zustaval skryty Spojeni serioveho vraha, ruske mafie a zajimave fascinace vraha dali pribehu skvelou jiskru Musim rict, ze mne mile prekvapilo, ze David nebyl tak nesmrtelny jako v prvnim dile Uz se tesim na dalsi Timovu knihu
Jednim slovem super! Napeti az do konce, cetla se vyborne, skvele navozeni atmosfery a jelikoz mam zrovna vyron kotniku, vzila jsem se do deje pomalu doslova ;) Libila se mi mnohem vic jak Korist
Opet mne Carter nezklamal, opet jsem vraha neuhodla a opet se tesim na dalsi dil :)
Knizku jsem objevila jako pozustatek byvalych majitelu naseho noveho domu, kdy nam tu nechali celou knihovnu :) Prijemne cteni pro dospivajici slecny, kdy zjisti, ze pro jedno kviti slunce nesviti...