Sumeček komentáře u knih
nádherná kniha poslouchám ji jako mp3 a řeknu vám je to proti filmu pecka. Kdo to nečetl nebo neposlouchal ale jenom vyděl tak si bude říkat že je to hezké ale ono to je hezký mnohem víc ve knižní verzi.
Ve filmu je hromada přidaných věcí a zároveň smazaných věcí zkrátka kdo nečetl knihu neví jak je to hezké (:
Super dobrá kniha super dobrý autor škoda že ještě nežije kdyby jo tak bych si ho přál potkat (:
super knížka u nás se dědí po generacích moc rád jí poslouchám také přes mp3
jedna z mých nejoblíbenějších knih. Je fakt skvělá.
moc se mi líbila říká se že nepatří mezi oblíbené knihy od Verna ale já bych jí tam zařadil a byla by na prvním místě.(:
je hodně oblíbená ale nedoporučuji pro citlivější lidi, protože je tam docela střílení zvířat a vrazi s dýkou.
Je to docela stará knížka
ale střílejí tam po zvěři aby se uživili a po vrazích, protože by je jinak zabili a to oni nechtěli
(:(:(:(:
Super bylo to moc hezké zkrátka čtyřlístek ale od pohledu jsem si myslel že to bude něco o rybách a ono nic ale i tak to bylo moc pěkné (: (: (:
Je to super kniha je dobrá zavzpomínat si na 5-8 let když jsem si jí četl
Mám paní Veroniku Válkovou rád, protože vždy když si du číst další vím že se zase něco naučím (:
moc hezká knížka 5ekl bych nejhezčí zatím ze všech Bárovek.
Hodně se toho dozvíte a je to hezké
Mám Jakuba rád svoji slávu si poctivě vydřel to já bych nedokázal obdivuji ho a koukám se na jeho dokumenty a moc se mi líbí chtěl bych být jako on ale vím že nebudu i když jsem také rybář(: