svetlanaLjQX svetlanaLjQX komentáře u knih

Hotel Atlantic Hotel Atlantic Barbora Šťastná

Kniha na mne velmi zapusobila. To utrpeni Zidu bylo neskutecne. At uz na te namahave ceste, tak.potom, kdy po dopluti je nepustili do Palestiny, ale odvezli kdo vi kde. A porad jako v kriminale. B. Stastna opet nezklamala. Po Samotarkach znovu nadherna ctiva knizka

18.03.2024 5 z 5

Žena, kterou jsem byla Žena, kterou jsem byla Kerry Fisher

Kniha se krasne cetla. Osudy 3 zen, ktere se prestehovaly do novych domu skoro zaroven. To, ze jejich zivot byl jiny, nez prezentovaly na socialnich sitich, nam rika uz anotace. Ja bych jen doplnila, ze vsechny 3 mi byly sympaticke a obdivovala jsem je.
Byly to silne a hrde zeny, holky do nepohody. Ten trosku cukrkandlovy zaver mi nevadil, spis me potesil. Zaslouzily si trochu stesti - svou vytrbalisti, silou a spolehlivosti. Za mne plny pocet

21.09.2024 5 z 5

Druhý manžel Druhý manžel Kate White

Tak tohle je absolutni spice. Knihu jsem nebyla schopna pustit z ruky, dokud jsem se nedostala na konec. To napeti, ty zvraty, porad a znovu. Uplne jsem citila utrpeni hlavni hrdinky, jeji obavy, strach. A ten konec me fakt prekvapil. Pachatel i jeho motiv. Velice doporucuji

16.06.2024 5 z 5

Pandemie Pandemie Franck Thilliez

Velmi zajimavy namet a kniha ma spad. Trochu mi vadily ty podrobne detaily hruz, nekdy se mi i zvedl zaludek a to jsem na thrilery i horory zvykla. Takze hvezda dolu. A druha za ten roztahany zaver. Clovek skoro nedycha, napeti, zda se jim podari zasahnout vcas a do toho presny popis cest, kudy jedou, dopravni situace, odevu okolojdoucich....Takze vlastne takovy prumer. Myslim, ze za mne to prumeru odpovida.

16.06.2024 3 z 5

Hluboko pod kůží Hluboko pod kůží Liz Nugent

Kniha me zklamala. Nebyla ctiva, musela jsem se do cteni trochu nutit. Proste me to nechytlo. Ani dej me neuchvatil. Pribeh evidentne dusevne nemocne holcicky, pak zeny, ktera neumi mit nikoho rada, vlastne ani sebe. Protoze to neumi jinak, zneuziva lidi svou krasou a neustalym lhanim a intrikami
Ale jeji okoli vlastne take zneuziva ji. Chce si ji prizpusobit obrazu svemu.
Verim, ze mnohym se tento pribeh muze libit, ale mne ne. Autorku uz vyhledavat nebudu

06.06.2024 1 z 5

Syn lidstva Syn lidstva Adrian J. Walker

Velmi me knizka chytla. Namet prastary, v podstate vzpoura stroju, jako je to uz od RUR. Vlastne to i nakonec je podobne, vr strojich se probouzi city...a ten naznak, ze by lidstvo mohlo dostat druhou sanci me potesil.

11.05.2024 4 z 5

Zločinné vášně Zločinné vášně Agatha Christie

Tak Agata Christie je zarukou, ze to bude odsypat a bude to bavit. A naprosto nezklamala. Nadhera

08.05.2024 5 z 5

Syn sériového vraha Syn sériového vraha Charlotte Stevenson

U této knihy oceňuji hlavně skvělou anotaci, která mě přiměla si knížku koupit. Obsah byl slabší. O co jde jsem odhalila velmi brzy, žádné překvapení. Ale zas byla čtiva, stránky ubihaly samy. A vhled do mysli duševně narušené osoby také byl zajímavý. Proto 3 hvězdy.
I když- vzhledem k anotaci - poněkud zklamání

16.11.2024 3 z 5

Absence zázraků Absence zázraků Michael J. Malone

Z knihy mam smisene pocity. Proto jsem dala 3 hvezdy. Zacatek - to byla jizda. Ctive, napinave. K zasadnimu odhaleni doslo dle meho nazoru dost brzy, a potom uz to nebylo ono. Tahlo se to, ty hrozby, ktere byvalou obet zneuzivani pronasledovaly, byly nejak spatne uveritelne, divne popsane. Takze za mne lepsi prumer

13.10.2024 3 z 5

Zítřek ti nikdo neslíbil Zítřek ti nikdo neslíbil Kateřina Karolová

To je titul, že? Zítřek ti nikdo neslíbil....v člověku vzbudí tolik myšlenek. Uvědomuje si, že opravdu všechny plány na další dny jsou nejisté - vždyť nevíme, zda se zítra ještě probudíme. Prostě - ten titul a docela dobré hodnocení mě vedlo k tomu, že jsem si knížku koupila.
No...je čtivá. I napínavá - pořád chcete vědět, co dál - co ti tři, jak se to s nimi vyvine?
A rozuzlení? S odpuštěním - naprostá sra*ka. To snad ani jeden nevymyslí...no, vymyslel. Já mít talent tak napínavě psát, tak si opravdu vymyslím něco, co by se dalo aspoň zařadit do "normálního" sfi-fi. Ale tady to je nelogické i na sci-fi. Jsem prostě naštvaná a o autorku už určitě zájem neprojevím.

03.10.2024 1 z 5

Nevlastní dcera Nevlastní dcera Georgina Cross

Kniha me chytla hned od zacatku. Vykresleni postav bylo skvele. Ta vecna snaha nevlastni matky, myslenky, ze nikdy nezvladne nahradit mrtvou maminku, sobectvi otce a zmatky pubertalni holcicky...primo jsem citila ty jejich zmatky a trapeni.
Kniha je navic velmi ctiva, neda se odlozit.

22.06.2024 5 z 5