Svilka Svilka komentáře u knih

O koblížkovi O koblížkovi neznámý - neuveden

Velmi pěkné leporelo pro ty nejmenší. Pohádka je jedna z mých nejoblíbenějších, vždycky když nám ji jako dětem četli, dostali jsme chuť na koblížky :-).

26.10.2017 5 z 5

Moje nejkrásnější pohádky Moje nejkrásnější pohádky kolektiv autorů

Tak tohle je podle mě nejhorší kniha pohádek, co jsem kdy četla. Věty jsou krkolomně napsané, kolikrát nedávají smysl. Četla jsem malým dětem 2 a 4 roky. Kolikrát jsem si musela vymýšlet věty navíc nebo divná slovní spojení nahradit svými slovy. Naše děti si knížku alespoň rády prohlíží a to díky krásným ilustracím. Za to dávám jednu hvězdičku navíc.

08.06.2021 1 z 5

Vysvobození Vysvobození Marie Kyzlinková

Překavpivě krásně napsaný román od neznámé autorky. Velmi čtivý. V příběhu jsem našla spoustu zajímavých podnětů k zamyšlení. Rozhodně doporučuji!

03.05.2021 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Pokračování bestselleru "Než jsem tě poznala" mě bohužel příliš nenadchlo. Knihu jsem četla poměrně dlouho, příběh byl plytký a místy až nudný. Ani závěrečná "akčnější zápletka" mě nedonutila závěr knihy dočíst na jeden zátah.

17.02.2019 2 z 5

Les - Návod k použití Les - Návod k použití Peter Wohlleben

Na téhle knize mi trochu vadilo, že hodně informací bylo vztaženo na prostředí německého lesa, což se na druhou stranu dalo očekávat, když autor je německé národnosti. Nicméně čekala jsem něco více obecnějšího. Celkově styl autorova psaní mi moc nesedl, knihou jsem se musela doslova prokousat. Na knize oceňuji pouze to, že jsem se dozvěděla několik informací, které stály za povšimnutí.

07.03.2018 3 z 5

Ať se ti život povede! Ať se ti život povede! Guy Gilbert

Autorův styl psaní mi příliš neseděl a některé myšlenky se opakovaly neustále dokola. Nic extra poučného jsem se taky nedozvěděla. Za mě to bylo průměrné čtení, které neurazí a ani příliš nenadchne.

31.12.2017 3 z 5

Čert a káča Čert a káča Renata Frančíková

Další známá pohádka z edice Malé pohádky. Její zpracování se mi ale tolik nelíbilo jak u jiných pohádek z této edice.

24.11.2017 3 z 5