Synysterka komentáře u knih
Patří k mým nejoblíbenějším od Barbary. Nejde odložit, dokud se nedočte
Kniha, kdy jsem se seznámila s Barbarou a věděla jsem, že se z nás stanou kamarádky, kniha mě ihned zaujala a to jsem ještě nevěděla, že další knihy jsou mnohem lepší.
Jediná kniha od Lutze, kterou doma mám a není v ní Quinn a tak jsem čekala, jak se mi kniha bude líbit. Byla výborná a když jsem ji četla, měla jsem v noci strach. Výborná kniha.
Moje první seznámení s Lutzem a byla jsem nadšená. Frank Quin se mi dostal pod kůži, můj oblíbený detektiv.
Kniha nebyla špatná, ale za mě je top Čachtická paní a ta nasadila laťku tak vysoko, že ji asi žádný jiný román Nižnanského už nepřekoná, celkem jsem se u ní chvílemi trápila.
Tak tato kniha patří k mým nejoblíbenějším a psaní formou deníku se mi moc líbilo.
Ani nevím, kolikrát jsem ji četla a kolikrát ji ještě budu číst, toto je kniha, která se nikdy neomrzí.
Kniha koupena úplnou náhodou, o to více jsem byla příběhem mile překvapena, kniha mě pohltila od první stránky.
Miluji tuto knihu, je jiná, je nádehrná, příběh, který zaujme a prolínání různých dějů se mi moc líbilo. Určitě si ji časem opět přečtu.
Bylo fajn sledovat, jak to všechno vlastně tenkrát bylo, opět skvělá kniha.
Výborná kniha, první co jsem od autorky četla a ihned jsem si ji oblíbila. Postava W. Trenta se mi vryla pod kůži, ihned jsem si ho zamilovala. Příběh super, nemám co vytknout.
První kniha, kterou jsem od Sandry četla, měla jsem ji půjčenou a když jsem si ji půjčila poněkolikáté, tak mi byla darována :-)
Svědkyně mě tenkrát úplně dostala, četla jsem jedním dechem, byla jsem úplně napnutá a hltala každou stránku. Četla jsem ji mnohokrát a určitě ne naposledy.