Tanja00 Tanja00 komentáře u knih

Den co den Den co den David Levithan

Každý den se může stát něco výjimečného.

03.05.2017 5 z 5

Krycí jméno Verity Krycí jméno Verity Elizabeth Wein

Kniha se velmi dobře četla, potřebovala jsem vědět jak to bylo dál..a pak vlastně ani nevím jestli jsem to chtěla vědět..

15.12.2016 5 z 5

Zabijak Anders a jeho priatelia Zabijak Anders a jeho priatelia Jonas Jonasson

Trojice nevěřící farářka, zabiják a recepční mě vcelku bavila.

15.10.2016 4 z 5

Snídaně u Tiffanyho Snídaně u Tiffanyho Truman Capote

Známá místami zábavná kniha, která je hodně krátká (pouze 92 stran) a proto myslím, že nikdo nic nezkazí když si ji přečte.

15.10.2016 4 z 5

Líbali jsme se Líbali jsme se David Levithan

Tato kniha má něco do sebe a něčím se vymika ostatně jako všechny knihy co napíše :)

05.12.2015 5 z 5

Kruh Kruh Mats Strandberg

Tahle série je úplně boží, zbožňuji jí, nepoznáte, že by knihu psali dva lidé. :)

29.01.2015 5 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Velice zajímavá kniha. :)

02.02.2014 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Fantastická!!! :D

Mechanický anjel Mechanický anjel Judith Rumelt

Když jsem si přála tuhle knihu spolu s porkačováním, ani jsem nevěděla o čem je, stačilo, že ji napsala Clare Cassandra a nezklamala!!! První dva díly byly úžasné, ale třetí díl nebyl zase tak úplně skvělý.

Ať zešílí láskou Ať zešílí láskou Halina Pawlowská

Nebylo to nejhorší, taková lehká jednorázovka.

15.03.2020 2 z 5

Mapa dní Mapa dní Ransom Riggs

Tuhle sérii mám moc ráda. I tento díl byl podle mě stejně kvalitní jako předchozí díly. Snad se brzy dočkáme pokračování.

21.07.2019 5 z 5

Evžen Oněgin Evžen Oněgin Alexandr Sergejevič Puškin

Knihu jsem neotevírala s velkým očekáváním, a proto mě mile překvapilo, že byla napínavá a zaujala mě. Vlastně v ní bylo i pár mouder ohledně života. Ale ze začátku jsem byla trochu ztracená v postavách a o kom je zrovna řeč, také některé popisující verše nebyly moc zábavné. Myslím, že tato kniha mi něco předala..

10.02.2018 3 z 5

Rady pro život Rady pro život Allan Pease

Ano, kniha obsahuje užitečné rady i je dobře napsaná.

31.12.2017

Z Čech až na konec světa Z Čech až na konec světa Alois Jirásek

Přečetla jsem ji od vydavatelství Akcent, kde je text přizpůsobený aktuálnímu pravopisu, je upraveno i tvarosloví a skladba, ale zároveň zachovává autorův styl. A kniha se četla velmi dobře i se mi líbila.

14.10.2017 4 z 5

Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Všechny malé zázraky se mi osobně líbily více, ale i tady bylo spoustu krásných scén.

09.08.2017 3 z 5

Něco víc Něco víc Patrick Ness

Přiznávám, že jsem trochu zvědavá čtenářka a nedokazála jsem potlačit nutkání listovat napřed a zjistit "skutečnost". Byl to jiný žánr než obyčejně čtu, ale i přesto mě upoutala.

16.06.2017 4 z 5

Madynka Madynka Astrid Lindgren

Knihu mám spojenou s mým dětstvím, vzpomínám na ni s láskou.

17.04.2017 5 z 5

Rose pod palbou Rose pod palbou Elizabeth Wein

Smutné téma a citlivě napsáno, tak bych popsala tuto čtivou knihu, které mě nejen rozbrečela.

22.02.2017 5 z 5

Kniha o randění - Kompletní průvodce jak chodit s klukem Kniha o randění - Kompletní průvodce jak chodit s klukem Erika Stalder

Teď jsem ji tak po třech letech znovu vytáhla z poličky (byla schovaná "nenápadně" za ostatními knihami) a musím říct, že mě teď v šestnácti letech pobavila a rozesmála mnohem více než poprvé. :D
A tak úplnému amatérovi v oblasti randění to i může pomoci...

08.01.2017

Kostičas Kostičas Samantha Shannon