Tatrankaa komentáře u knih
Pokud ma ctenar IQ vetsi nez 60, tak nedoporucujeme. Autorku dle slovni zasoby a vetne stavby tipujeme na cca 12 let. Zasadne porusuje stylisticka pravidla. Kdybychom si pokazde, kdyz se Jacob s Marii chytnou za ruku, dali panaka, jsme behem dvou stran pod obraz. Obsahove vykradla Twilight sagu - podarilo se ji shrnout vsechny 4 dily - a 50 odstinu. Nemluve o dvou kompletne prepsanych textu pisni od Krystofa, ktere kupodivu hraji v nemecke restauraci. Slovni spojeni \"tahl muj vytazeny kufr\" nas uvadelo v huronsky smich. Kniha je priserna, az inteligenci ohrozujici. Predesilam, ze toto hodnoceni je nazorem vysokoskolsky vzdelanych lidi, kteri si ji predcitali cestou autobusem. Dej je totalne zmateny a primitivni, ze se proste kniha neda docist.
Jeste doplneni.. trochu jsme meli zmatek v casovych udajich.. hlavni hrdince je asi 30. Pred deseti lety prijela do Nemecka potom,co ukoncila desetilety vztah. Znamena to snad, ze zila s partnerem od svych deseti? Dale si pred snidani odbehla na "kousek okraje lesa", Jacob ji za chvili nasel a odvedl domu, ona se tam svlekla a prevlekla - jakpak to asi udelala?- protoze se stmivalo a uz byl vecer. A u San Francisca chodi deti se skolou v zime opekat burty k oceanu??? Koukame,ze je to prvni dil. Doufame,ze jestli bude i druhy, tak bude lepsi.