Terča.K Terča.K komentáře u knih

Prokletí Titánů Prokletí Titánů Rick Riordan

Musím říct, že tato série je opravdu povedená. Na tomto dílu se mi líbilo, že zde přibylo mnoho nových postav. Thalie mi byla od začátku sympatická, Bianca mě překvapila svou volbou přidat se k Lovkyním a Nico mě rozesmál se svou hrou mýtogamie. Jsem upřímně zvědavá jak to bude pokračovat dál.

22.04.2015 4 z 5

Příběhy netalentovaný pop hvězdy Příběhy netalentovaný pop hvězdy Rachel Renée Russell

Na odreagování a k zasmání pěkná knížečka.

12.04.2015 2 z 5

Moře nestvůr Moře nestvůr Rick Riordan

Tento díl se mi líbil ještě více než předchozí, knihu jsem přečetla za odpoledne. Ten konec je nejlepší. Snad jediné co bych vytkla, je kapitola s kouzelnicí Kirké, to už bylo trochu moc.

04.04.2015 4 z 5

Zloděj blesku Zloděj blesku Rick Riordan

Knížka se mi líbila, jedinou nevýhodou bylo, že jsem dříve viděla film, což je ostatně můj problém. Důvod proč jsem si chtěla knížku přečíst, byl následující - mám ráda řeckou mytologii. Po této stránce kniha rozhodně nezklamala, bohů a příšer je zde víc než dost. Na druhou stranu musíte brát knížku s jistým nadhledem, protože když si to tak vezmete - dvanáctiletý chlapec bez výcviku, zkušeností atd. zachrání svět před 3. světovou a vyvázne možná jen s pár škrábanci. Ale i tak bych dala čtyři hvězdičky.

04.04.2015 4 z 5

Patricie Patricie Veronika Matysová

Knížka byla celkem pěkná, ale myslím že to není kniha kterou bych četla znovu... Líbilo se mi, že se kniha zabývala otázkou alkoholismu u mladistvých, autorka zde krásně popsala abstinenční příznaky Patricie, která mi byla jakožto hlavní hrdinka od začátku sympatická. Na druhou stranu, ke konci už to bylo spíše stále dokola, takže trochu únavné. Knížka měla dobrý konec, byla jsem ráda, že to takhle dopadlo.

26.03.2015 3 z 5