Terez16 Terez16 komentáře u knih

Dokonalý muž Dokonalý muž Linda S. Howington

Tak pro mě teda velké zklamání a si jsem divná, když se všem ostatním tato kniha líbí :D. Byla to moje 3.knížka od Lindy a pro mne jednoznačně nejhorší.No budu doufat, že další knihy od LH se mi zase budou líbit.

OBSAHUJE SPOILER !
Kriminální zápletka se mi nelíbila kvůli nelogičnosti řešení případu ze strany policie, romantická zápletka mě taky moc nenadchla a teda já si nemůžu pomoct, ale kdyby mi někdo zabil 2 nej kamarádky, tak pochybuju, že bych měla náladu řešit sex a svatbu a celé mi to přišlo takové nějaké hrrr...a navíc chudáci chlapi z toho taky nevyšli moc dobře :D. Do 200 stránky se řešil jen seznam, u kterého nechápu proč se zvedl takový humbuk a až od té 200 stránky se něco dělo. Knihu jsem 2x odložila, nakonec teda dočetla, ale na konci jsem pasáže přeskakovala.

18.03.2016 1 z 5

Borec Borec Julie Garwood

Musím říct, že celá řada Buchanan-Renard se mi moc líbila. Přečetla jsem najednou celou sérii, četlo se mi to moc dobře. Styl psaní autorky mi vyhovuje, pěkně vyvážená kriminální i romantická zápletka.Navíc se mi líbí, že každý díl je věnovaný jinému páru, ale přitom jsou příběhy lehce propojené.

18.03.2016 4 z 5