tereza8 tereza8 komentáře u knih

Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Napoleon Hill

Dílo napsáno v dobách minulých, přičemž obsah je dnes více než aktuální, až z toho jde mráz po zádech.

18.08.2022 5 z 5

Máš mě vůbec rád? Máš mě vůbec rád? Fausto Brizzi

Srdcovka. Jako předešlá kniha. I když ta je podle mě ještě o chlup lepší a silnější.

20.10.2021 5 z 5

Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Bohužel v půlce jsem knihu odložila a nemohla číst dál. Nedělám to často, snažím se vždy dát knížce šanci a dočíst. Ale tady to nešlo. Nebavila mne, strašně dlouhé pasáže “o ničem”… čekala jsem, kdy se příběh rozjede. Vůbec jsem neměla chuť pokračovat číst. Zklamání.

12.09.2021

Ať zemře Ať zemře Sarah Pinborough

Na mě byla kniha i příběh moc dlouhý, někdy až zbytečně táhlý, vykreslený do detailu. Chvíli jsem se ztrácela i ve jménech a vztahových vazbách. Začátek i konec mě bavil méně, nejlepší byla za mě prostřední část.

27.12.2020 3 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Nejdříve mi děl přišel takový nudnější a opakující se. Ale poslední část to vylepšila. Četla jsem od autorky všechny kniha a tahle byla, podle mě, asi nejslabší.

09.05.2019 3 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Z prvu jsem se tak nějak nemohla začíst. Jsem ale ráda, že jsem knize dala šanci. Nakonec mne bavila. Chvílemi jsem jen čekala na takové to “bum” - zlom - pořádný zvrat. Ale každá knížka je jiná a právě tím originální. Dávám 4*. :-)

25.09.2018 4 z 5

Vážka Vážka Michel Bussi

Zajímavý příběh i téma. Byla jsem napnutá a konec překvapil. Přečteno během pár dní. Vážku mohu doporučit.

02.01.2017 5 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Vynikající! Stejně skvělé jako předchozí díl 'V lese visí anděl'. Knížka, která je plná napětí a akce, děj má spád. Velice povedené.

02.01.2017 5 z 5

Zavřená truhla Zavřená truhla Sophie Hannah

Velmi pěkný a poutavý příběh. Rozuzlení na konci bylo skvělé. Celý děj jsem si vlastně představovala jako film. A také se mi podařilo odhalit vraha. Za mě skvělé!

08.10.2016 5 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

První půlka mne nebavila a říkala jsem si, že knížka je úplně odlišná, než ty, které od autorky znám a tolik se mi líbí. Druhá polovina o něco lepší, ale i tak příběh celkově hodnotím spíše jako horší průměr.

19.09.2023 3 z 5

Plodnost Plodnost Helena Máslová

Kniha je poklad. Děkuji, že se mi dostala do rukou.

22.12.2021 5 z 5

Pozvala mě dál Pozvala mě dál Lucy Clarke

Moc dobrý příběh, který vás vtáhne a nechce pustit. Ke konci už jsem tušila “jak to celé asi je”, ale o to víc jsem se těšila, jestli se nemýlím.

15.10.2021 4 z 5

Lež Lež C. L. Taylor

Za mě 3*. Čekala jsem asi malinko víc, už jen dle pozitivních hodnocení tady. Že se příběh odehrával v minulosti i přítomnosti mi nevadilo, ale některé pasáže byly zbytečně zdlouhavé až nudné. Poslední stránky knížky jsem se musela do čtení trochu nutit, abych ji vůbec dočetla.

22.10.2018 3 z 5

Pod sněhem Pod sněhem Petra Soukupová

Byla to moje první knižka od této spisovatelky. Nemůžu si pomoct, ale měla jsem pocit, ze čtu knížku od R. Třeštíkové. Pod sněhem je trpký příběh. Chvílemi mi bylo smutno ze vztahů, které k sobě postavy mají. I mi přišlo, že některé pasáže jsou zbytečně dlouhé. Nicméně autorka umí zajimavě pracovat s psychologií hrdinů. Za mě takový lepší průměr.

05.03.2018 3 z 5

Večery v Umbrii Večery v Umbrii Marlena de Blasi

Pro ty, kteří mají rádi Itálii, jídlo, moudrost a lidské příběhy. Kniha o lásce, mateřství, životě a hlavně o zamilovanosti do jídla.

15.07.2017 3 z 5

Jezte! Nejezte! Jezte! Jezte! Nejezte! Jezte! Brad Pilon

Zajímavý pohled na metodu co se týče stravování a výživy. Autor klade důraz na to KDY jíst či nejíst. Tím se liší od řady publikací, které byly o výživě napsány a ve kterých se rozebírá hlavně CO JÍST. Pokud se o přerušovaném půstu chcete dozvědět víc, tak rozhodně doporučuji. Autor se opírá o mnoho podložených studií.

14.01.2017 5 z 5

WHOLE30 – průvodce zdravotním restartem, který vám přinese svobodu v jídle WHOLE30 – průvodce zdravotním restartem, který vám přinese svobodu v jídle Dallas Hartwig

Pro všechny, kteří přemýšlejí o jídle a chtějí udělat něco pro své zdraví.

02.01.2017

Bridget Jonesová: Láskou šílená Bridget Jonesová: Láskou šílená Helen Fielding

Na knihu jsem se těšila, ale byla pro mne zklamáním. Stále jsem ji dávala šanci, jestli mě "nechytne", ale nedočkala jsem se, nechytla. Bohužel jsem ji v půlce odložila a už nedočetla. Nevím, přišlo mi, že to není ta stará dobrá Bridget, kterou máme rádi... Dost mi i v knize vadilo používání výrazů z Twitteru apod. Škoda :-)

11.07.2016 2 z 5