TerezaaBaarova TerezaaBaarova komentáře u knih

Vražedná lhůta Vražedná lhůta Andreas Gruber

Psychopatický masový vrahy já ráda.
Zvláštně pak i ujetý vyšetřovatele. A Sneijder má ještě něco navíc!
Kniha měla grády, napětí, brutalitu, krev, psycho a byl to masakr!
Bezkonkurenčně nejlepší kniha, thriller, detektivka, co chcete číst!

26.03.2021 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Jediný co mě uklidňuje je, že má vyjít další kniha!

Napětí střídalo napětí a Joona byl zase skvělý! Autoři konečně odkryli všechna tajemství a byla to jízda.
Jednoznačně nejlepší díl.

18.09.2020 5 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Knihu jsem četla s chutí a napětím!
Zajímavý hlavní hrdina a nakonec mi docela přirostl k srdci!
Dílo obsahovalo na pouhých 300 stranách vše, co od správné detektivky chcete a chcete číst další díl!
5z5!

24.07.2020 5 z 5

Konec hry Konec hry Daniel Cole

Konec hry, vše skončilo. Což mě opravdu mrzí.
Mám ráda Wolfa, nakonec i Baxterou... Byla jsem s celou sérií moc spokojená, když čte člověk první knihu, chce vědět víc, čte celoou sérii a pak je prostě v rozpacích, že to skončilo. Snad se dočkáme z pera Daniela ještě něčeho navíc.

15.07.2020 5 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Jasných pět hvězd! Nezklamal. Po přečtení předchozích dílu tuto knihu hodnotím jako slabší, ale pořád si Tim a jeho David Raker jedou svůj standard. Líbí se mi to a nemám co víc k tomu dodat. Prostě jen: Přečti si to!

23.11.2023 5 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

Čtvrtý díl je zatím o trošku lepší než Údolí mrtvých(2.)!

Ooooo co jste se všechno dozvěděli! SUPER! Napínavý a mrazivý! Tuším, že každá Weaverova hniha je chloupek lepší!
Hned musím načnout 5. díl, protože to bude určitě taky jízda!

A kdo ještě nezačal tuto sérii - Prosím, opravdu čtěte od prvního dílu, jinak přijdete o mega překvápko! :)

24.02.2023 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Druhý díl byl rozhodně lepší než první. Čtivost, spád a i příběh je rozhodně lépe zpracovaný! Erika mi je asi pořád ne úplně sympatická, doufám, že se to změní a opravdu celou sérii přečtu!

24.02.2023 3 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Brynza mi leží na poličce už dlouho, a protože je to Pan Autor jsem jsem si ho nechávala jako třešničku na dortu... Ale, za mne trochu zklamání. Bylo to vlažné. Sice se to četlo velice lehce, rychle a mělo to spád, ale na zadek jsem se neposadila... Erika trochu hysterka s osobními démony, uvidíme, co bude dál...určitě přečtu celou sérii.

03.02.2023 2 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

Skvělá skvělá skvělá! Nemůžete odložit!

Od první do poslední strany byla tato kniha jízda! Vyskytuje se zde téma děti, což je opravdu těžké a depresivní, ale je to tak dobře podáno, že nám to nerve srdce. Sympatičtí vyšetřovatelé dodávají šťávu a ten strhující závěr je děsivě kvalitní. Doporučuji všema deseti!

Trochu škoda, že knize předchází další díly, které nejsou dostupné, já bych si je rozhodně ráda přečetla.

04.09.2021 5 z 5

V temnotě V temnotě Mike Omer

První díl byl skvělý, druhý díl skvělý, úchvatný a jedinečný!
Trochu hloupé přirovnání ke knize s psychopaty a FBI vyšetřovateli, ale analytička Zoe a federální agent Tatum opět byli brilantní! Celý příběh měl akci, napětí i styl, něco se dalo vytušit, ale o to to mělo větší grády!
Mike Omer si mě získal a řadím tyto dvě knihy na první místo v mých zatím 68/2021.

27.08.2021 5 z 5

Dracul Dracul Dacre Stoker

Toužila jsem přečíst další knihu od J.D.Barkera, jeho trilogie mě uchvátila. Takže jsem neotálela, koupila a ležela v knihovně, protože jsem se obávala, co to bude za slátaninu, ještě se spoluautorem? Prapraprasynovcem Strokera?
Opravdu jsem byla rozpolcená…
Takže jsem se vrhla na Draculu, ať si osvěžím paměť, četla jsem ho naposledy na gymplu, před pěknou řádkou let..

Dracul byl úchvatný, postavy propracované, jedinečné, skvělý zážitek, napětí, a krvák jak se patří! Líbilo se mi zpracování - deník a současná akce, děj pak hezky splynul dohromady a prostě vše si sedlo jak prdel na hrnec!
Tleskám a klaním se, bezvadný počin!

08.08.2021 5 z 5

Lovec Lovec Jack Heath

To zas bylo něco!
Hlavní hrdina se stihomanem (oprávněným), sarkasmus a černý humor, samej mord a kanibal. Timothy, který uklízí těla po mafii, uvědomění si, že je zvrhlík, nic nemění na tom, že jsem si ho oblíbila už v prvním dílu, druhý není ani v nejmenším horší! Je super!

Hádanky? Neuhádla jsem všechny a to mě trochu žere! Nemůžou být někde správné odpovědi?

Nenávidím a miluju knihy s otevřeným koncem!!!

13.07.2021 5 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Jestli v předchozí knize všichni okolo hlavni hrdinky umírali, tak teď to bylo umírání na druhou!

Čtivé, chytlavé, smrtelně krvavé a napínavé od začátku do konce!

Vyvíjí se skvělá nová série s náčelnicí Josie Quinnovou!

24.06.2021 5 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Kniha není extra napínavá, ale vzbuzuje takovou zvědavost, u mne v rozsahu takovém, že jsem nemohla přestat číst.
Stejně tak, jako její ostatní knihy, ikdyž zde se přidaly mordy, krev a psycho, byla velice jednoduchá a čtivá.
Shari hodnotím jako velice dobrou spisovatelku!

(Její konec - Jedna z jejích lepších knih).

22.05.2021 5 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Knihy od Stiega Larssona jsou kultovka, každý čtenář detektivek by ji měl jedenkrát (ne-li víckrát) za život přelouskat. Je to dlouhé, někdy opravdu rozvláčné, s mnoha nezajímavými detaily, bouřlivé i dechberoucí severské čtení. Tečka.
Druhý díl, konečně něco o minulosti Lisbeth!

01.04.2021 5 z 5

Egypťan Sinuhet Egypťan Sinuhet Mika Waltari

Egypťana Sinuheta jsem četla už dvakrát a vždy jsem v něm objevila něco nového a zajímavého. Myslím, že během dalších let ho prečtu zas.
Pro mne srdcovka!

16.01.2021

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

(SPOILER) ediný co mi na Keplerových knihách vadí je, že nemají provázkovou záložku.

Panebože to byla jízda od první stránky!
Prostě jsem byla napnutá jak dvakrát napnutý kšandy!
Čtení je díl od dílu lepší, mazanější a napínavější a Joona Linna? Je větší borec!

*Spoiler*
určitě to nebyl díl poslední!

03.11.2020 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Chtěla jsem detektivku, šáhla po ní, nebyla jsem zklamaná.
Příběh poutavý, smysluplný se zajímavým námětem. Wolf a Baxterová jsou dobrá dvojka kriminalistů.
Líbilo se mi to. Myslím, že by Daniel Cole zasloužil více % než 73% (databazeknih).

15.07.2020 4 z 5

Nářek drozda Nářek drozda Tim Weaver

Super! Tento díl byl měl opět famózní zpracování. Tohle mě prostě baví, Tim Weaver mě baví. David Raker i Colm Healy mě baví. Nemám co vytknout. Těším se další knihu!

23.11.2023 5 z 5

Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

Znovu zdůrazňuji, že je třeba číst postupně. Protože nějaké scény a osobnosti mají návaznosti. Healy zde vystupuje se svým nevyřešeným případem a skončí, tak jak skončí,... Myslím, že není všem dnům konec a ještě se to nějak vyvrbí. David je nezničetlný :) trochu málo uvěřitelný, ale co už, je to kniha hlavní hrdina může být dost dobrej machr,ne?! :)

23.11.2023 3 z 5