Terisek99 komentáře u knih
Kniha byla úžasná. Úžasný a napínavý příběh :). Doporučuji si přečíst.
Kniha byla zajímavá. Přečetla jsem ji jednim dechem. Rozhodně si doporučuji přečíst.
Kniha se mi moc líbila. Zajímalo mě jak Simon přijme Janenino tajemství. Doporučuji přečíst si.
Po pravdě? Knihu jsem musela několikrát přeskakovat. Zajímalo mě jediné: a to jak Dare překoná svou závislost na opiu.
Úžasná kniha. Přečetla jsem ji už jako malá holka a chtěla jsem si ji připomenout. Vhodná pro malé děti.