TerJac TerJac komentáře u knih

Tajemství ostrova za prkennou ohradou Tajemství ostrova za prkennou ohradou Pavel Čech

jde vůbec napsat k panu Čechovi něco jiného než - Oóóóóó - tohle ze mne vyjde pokaždé, když jakoukoli jeho knihu otevře. A dojmy z příběhu? K nezaplacení!

O čertovi O čertovi Pavel Čech

Tak krásnou knihu o čertovi jsem v životě ještě nečetla.

O klíči O klíči Pavel Čech

26.06.2013 5 z 5

Velké dobrodružství Pepíka Střechy Velké dobrodružství Pepíka Střechy Pavel Čech

O zahradě O zahradě Pavel Čech

Kalvárie Kalvárie Petra Braunová

Petra Braunová - skvělá autorka. Příběh netradičním způsobem ukazuje jaký běh mohou události někdy mít.

Začarovaná třída Začarovaná třída Ivona Březinová

Příklad knihy, která dokáže od paní Březinové mile překvapit.

Kozí příběh Kozí příběh Ivona Březinová

Paní Březinová mne někdy zaráží ... u některých knih jako je tato srším vztek, jak takovou kravinu, která usiluje jen o další čárku v seznamu napsaných knih mohl vůbec někdo vydat ... a někdy mne paní Březinová velmi mile překvapí .... touto knihou ale ne

26.06.2013 1 z 5

Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

D. Brown .... občas to přehání a jeho příběhy mi někdy připadají jako fantaskní se naplňující bublina, na kterou se nabaluje jen snůška teorií a bludů ... ALE .... jeho knihy tím naopak nabíjí strhujícím napětím a sousty myšlenek .... takže i přesto ... klobouk dolů.

26.06.2013 5 z 5

Sněhová královna a jiné pohádky Sněhová královna a jiné pohádky Hans Christian Andersen

H. CH. Andersen - klenot dětské pohádky. Miluji pana Andersena a mohu říci, že byl předchůdce mnoha dalších autorů co se po něm začali věnovat pojmu čtení s porozuměním. Příběhy pana Andersena jsou plné otázek dávající nekonečné možnosti k přemýšlení.

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Miluji Coelha! Tato kniha zpodobňuje život a jeho vlastnosti ukazující i čtenářům věci, na které mnoho z nás zapomíná.

Dítě s hvězdičkou Dítě s hvězdičkou Loïc Dauvillier

Komiks a na toto téma? A pro děti? Ano ... a velmi dobře vytvořený!

Bylinky v kuchyni Bylinky v kuchyni Marie-Pierre Moine

Konečně kniha, která mi je k užitku ... oproti mnoha dalším kniha opravdu normálním způsobem nabízí pohled na bylinky a jejich způsob konzumace či pěstování

Kronika Pickwickova klubu Kronika Pickwickova klubu Charles Dickens

Prostě Dickens - klenot literatury. I přes zpodobňování nelehkých osudů a doby v níž se jeho příběhy odehrávají srší tyto knihy vždy jiskrou, která dokáže zasáhnout.

Láska a čas Láska a čas * antologie

Soubor těchto povídek mne vždy donutí přemýšlet nad pohnutými lidskými osudy. Ne všechny povídky jsou vždy povedené .... ale vždy je s chutí ráda všechny přečtu :-)

Šťastné a veselé… 2 Šťastné a veselé… 2 * antologie

Šťastné a veselé... Šťastné a veselé... * antologie

Jméno růže Jméno růže Umberto Eco

Krásná, krásná...klasika

Knih se jen tak nezbavíme Knih se jen tak nezbavíme Umberto Eco

Na tuto knihu nedám dopustit! Opravdu skvělá a rozhodně doporučuji všem milovníkům literatury

Pražský hřbitov Pražský hřbitov Umberto Eco

Mno... překvapila mne tato kniha, i trochu zklamala ... jak už zde bylo řečeno, kvalitu některých děl autora nepřekonala

26.06.2013 4 z 5