TerkaVodová TerkaVodová komentáře u knih

Soví jeskyně Soví jeskyně Miloš Zapletal

Příběh se odehrává v přírodě. Hlavní postavy jsou Dan, Renda a Martin. Tito tři kluci se vydají na 16-ti denní cestu k soví jeskyni.
Nejvíce se mi líbila příhoda z desátého dne, kdy jim na Máchovu jezeru někdo ukradl stan.
Kluci se šli koupat do vody a nedávali si pozor na věci. Mezitím je dědeček podrobil zkoušce, ukradl stan a nechal kluky spát pod širákem.
Kniha byla napínavá, doporučila bych ji lidem, kteří mají rádi dobrodružství a přírodu.
Knihu bych ohodnotila pěti hvězdičkami, protože byla velmi napínavá.

17.09.2018 5 z 5

Dívka z inkoustu a hvězd Dívka z inkoustu a hvězd Kiran Millwood Hargrave

Tato kniha vypráví o holce jménem Isabella, která žije na ostově jménem Joya. Guvenér však zakázal vstup na jednu část otrova. Pár dní později když jde Cata do ovocného sadu zemře. Dále se stratí i guvenérova dcera. Než se však stratí předá Isabelle dopis.Isabella se tedy přestrojí za kluka jménem Gabo a donese Guvenérovy dopis, který jeho dcera před tím než se ztratila napsala a společně se vydají na zakázané území jehodceru hledat.

Překvapilo mě jak je les na který je zakázaný vstup nebezpečný.
Nejvíc mě zaujal Isabellin nápad přestrojit se za kluka.

Tuto knihu doporučuji, protože je velmi napínavá a tajuplná.

15.01.2019 3 z 5

Dům doktora Fišera Dům doktora Fišera Petra Braunová

Tuto knihu byste si měli přečíst, protože je plná záhad a nečekaných překvapení. Od knihy se nemůžete odtrhnout a nutí vás ji číst dál.
Kniha mě překvapila v mnoha ohledech. Inspirovalo mě to, že občas je lepší nebýt registrován na sociálních sítích a taky kreativní plán dětí. A taky to jak se rodiče o hlavní postavu bojí.

06.11.2018 5 z 5