TerMa komentáře u knih
Bála jsem se že to bude hodně podobné Bílému Tesákovy, jsem moc ráda že jsem se mýlila. Četlo se to samo a táhlo mě číst dál a dál. moc příjemné počtení
Knížka se mi moc líbila, i když nejsem zrovna věřící, nijak mi to v příběhu nevadilo. Myslím si že v té době se lidé hodně obraceli k bohu. Možná mohli některé věci být více rozvedené, ale četlo se to lehce a moc mě to bavilo.
Nádherná knížky, zamilovala jsem se do ni hned v prvních kapitolách, kdy soucitite s hlavni hrdinkou a menite názor na Jetha v nenávist a lásku, předvídatelný konec ale ničemu to na příběhu neubírá. Tato knížka bude mít misto v mé knihovně a rozhodně ne jenom jednou čtená. DOPORUČUJI a přeji příjemné čtení
Nádherná knížka, potkala jsem ji tak trošku omylem a moc se mi líbí, určitě se k ni budu vracet. Byl smích a i slzičky. DOPORUČUJI
Z knihy jsem nadšená, nádherný příběh i slza ukápla, dobře se četla a DOPORUČUJI
Knížka se mi moc líbila, krásný příběh a moc dobře se četla. Doporučuji
Nádherný příběh, jiný než ostatní, pomalu jsem knížku nemohla ani odložit, těším se na pokračování
taková oddechovka, ale nijak mě nenadchla. nemyslím si že budu číst další díly. Hodně mi vadili nesrovnalosti v textu.
Nádherný příběh, v druhé části jsem se úplně modlila v dobrý konec a slzičky káply