TessDragon komentáře u knih
Jedna z mých nejoblíbenějších dětských detektivek.Zamilovala jsem si hlavní hrdiny i zvířátka,co se tam objevily.Rozhodně doporučuji všem milovníkům zvířat,obvzlášt koní.
Knížky o Olsenkách mě vždy moc bavily,hlavně jejich ztřeštěné nápady.O moc lepší než filmy. ;)
Á moje další oblíbená hrdinka od Karen - Sadie. Sonny mě dost často rozčiloval jako Sadie. Ale to platí k povinnostem bratrů ;D Dále přijely Sadiiny babičky. Nonna, která Sadie přivádí k šílenství a její druhá babička se kterou má o dost lepší vztah. Co myslíte, jak to dopadne? ;)
Á moje další oblíbená hrdinka od Karen - Sadie. Sonny mě dost často rozčiloval jako Sadie. Ale to platí k povinnostem bratrů ;D. Bylo mi líto Psa, jinak knížka je velmi vtipná ;)
Á moje další oblíbená hrdinka od Karen - Sadie. Sonny mě dost často rozčiloval jako Sadie. Ale to platí k povinnostem bratrů ;D .Sadie touží po pozornosti, protože její bratr je superstar. Uvidíme jak se to vyvine. ;)
Á moje další oblíbená hrdinka od Karen - Sadie. Sonny mě dost často rozčiloval jako Sadie. Ale to platí k povinnostem bratrů ;D. Rozhodně název Trhlá rodinka je na místě. ;)