Tevik komentáře u knih
Záleží na tom co čtenář od této knihy očekává, za mě se očekávání splnilo, opět jsem se zasmála a odreagovala. I kdyby další knížky byly ve stejném duchu, jak se jim často vyčítá, vůbec by mi to nevadilo a naopak se na ně vždy s chutí vrhnu.
Nádherná kniha odehrávající se ve strašné době, velmi zajímavě a čtivě napsaná. Můj nejhezčí vánoční dárek.
Na tuto knihu jsem v knihovně dlouho čekala,nezklamala.Trochu mě mrzí její štíhlost,více stránek by se hodilo.V dnešním světě je smíchu málo a já si ráda prodloužím život a tyto dvě knihy to nabízí.
Právě dočteno jedním dechem,chvíli jsem i smíchem plakala.
Prostě se nedá odtrhnout. Krásně napsané. Strašná tragédie je jen důkazem, že největší zlo na světě jsou sami lidé.
Pěkná, čtivá kniha o mezilidských vztazích na vesnici. Generační rozdíly staré a stále se opakující jako lidstvo samo.
Opět skvělé, inspektor nezklamal, doufám v pokračování.
Velmi podařená detektivka, lehce se čte, má spád a do konce knížky tipujete kdo je vrah, jestli opravdu nějaký je..........
Jelikož se ráda a od srdce zasměji,vždy ráda sáhnu po aristokratce nikdy nezklame.
Taková krásná oddechovka. Ano předvídatelné, ale to se dá od této knihy čekat. Od smíchu, kroucení hlavou a neustáleho si říkání, ne ne Poppy nedělej to.
Trochu drsnější detektivka, od autora moje první, ale některé pasáže opravdu drsné. Nicméně se kniha pěkně četla, konec překvapí jako u každé dobré detektivky.
Skvěle napsaná detektivka, detektivovi hlášky mě několikrát vykouzlily úsměv na tváři.
Krásná romantika, někdy je prostě potřeba utéct do jiného světa.
Humorná detektivka, skvělá k odpočinku a relaxaci. Pěkně se čte.
Tak jsem právě dočetla velmi diskutovanou a kritizovanou knihu JINÁ, celou knihu jsem čekala na nějakou tu senzaci a nic. Kniha je velmi čtive a jemně napsaná. Gabriela nikoho neočernuje jen napsala jak to cítí a cítila, spíš mám pocit, že se všem celou knihu omlouvá ( až na dvě vyjímky). Veronika Vitkova mi neni sympatická od začátku, bohužel ani její manžel, ale i přesto jim přeji jen to nejlepší. Za mě kniha není žádnou bulvární senzací, jen mě ujistila že je naše královna biatlonu jedinečná.
Prostě krása, krásně napsáno, krásně se čte a není to preslazené, krása