Tevik komentáře u knih
Díky této knize vím, že mám anglické děti (úklid), ale bohužel ne anglického muže.
Tuto knihu provází lehký humor a dozvíme se o Anglii co bychom se jako turisté jistě nedozvěděli.
Velmi zdařile ztvárněná historická detektivka. Od autora první a těším se na další.
Moc se mi líbil pohled ze dvou stran ,kdy autor neodsuzuje katolíky ani kališníky,ale snaží se poukázat na dobré i zlé v otázce víry a pravdy.Kniha se moc pěkně čte
Moc pěkně, hezky jsem se zasmála. Trochu odlehčení v téhle bláznivé době.
Pěkně napsaná kniha, četla se sama. Hezký naznačeno, co dáváš to se ti vrátí. A když získáš trochu toho sebevědomí....
Přečteno za jeden den, čekala jsem trochu více povídek o vztazích mezi ženami a muži, ale nebylo to špatné, příběhy se pěkně četli.
První jsem viděla sice film, ale co si budeme povídat kniha je kniha. Až neuvěřitelné co dokáže člověk vydržet.
Kdo ma rád Jessicu Fletcher (To je vražda napsala) tak to bude počteníčko právě pro něj, určitě se nehodí pro milovníky severských detektivek.Za mě se kniha líbila.
Krásná kniha, dal bych ji číst povinně všem materialistickým lidem(v mém okolí asi 98%,aby si uvědomili
co je v životě opravdu důležité.
Musím souhlasit s předchozími komentáři,kniha je na mě velmi depresivní ani špetku štěstí,ale přesto je čtivě napsaná.
Krásná čtivá kniha, přečteno za jeden den. Pro mě tedy nejhezčí okamžik, když otec krásně a něžně vysvětlil pětiletému dítěti, že je sice adoptovaná, ale přesto ji milují.
Nevím jestli se o detektivce , kde jsou vraždy dá napsat oddychovka , ale pro mě ano . Čtivá , hezky napsaná.
Moc krásná kniha,smutná,ale opravdu krásná.Moje první od této autorky.Těším se na další.
Velmi pěkné čtení,avšak velmi smutné.Ukápla nejedna slzička.Příběh zanechá velmi silný dojem.
Moc pěkná kniha, slza i úsměv. Super pohledy starších lidí na život. Takový domov důchodců by se mi taky líbil.
Moc pěkné počteníčko, oddychovka do této koronavirové doby, pro mě, ideální. Mám ráda v romantické knížce vtipné dialogy.