Tevik komentáře u knih
Obě knihy velmi pěkné.Nové historické poznatky a Templáři s jejich tajemstvím bude asi pro mnoho lidí ještě dlouho poutavou četbou.
Historie je velmi poutavá, mám ráda když je ,,obalená"příběhem.
Velmi zajímavá a poutavá kniha, pohled dívky,dcery a ženy na dobu ve které musela žít.
Tak mám rozpoluplné pocity, občas smích, trochu červené tváře, nicméně zajímavá historie, Opět se člověk dozví nové věci z minulosti.
Moje první kniha od autorky přečteno jedním dechem.Těším se na další knížky.
Tuto knihu jsem dostala jako dárek.Můj žánr to nebyl jsem těžká romantička,i když záhady mám taky ráda.Ovšem kniha mě velmi překvapila a neodolala jsem si koupit další knihu od tohoto autora Nembru(cena pouhých 9kč)
Podle anotace jsem čekala trochu víc legrce,ale jinak byla kniha pěkná.
Velmi zajímavá detektivka,poznání jiných kultur a jejich mentality.
Trochu jiný příběh než ostatní tři.Sestry nebojují proti smrtelníkovi,ale nadpřirozenu.Škoda posledních třech dílů.
Tuto knihu jsem si koupila jako druhou po oceánech a opět mě nesklamala.
Ač nejse obdivovatelkou mystérií, holky Drakeovy mě dostaly napínavé,romantické příběhy to je moje.Je pravdou,i když nejsem zrovna přebornicí v českém jazyce,tak překlepů jsem si všimla i já.
Takového otce bych asi někde zamčela a zahodila klíč.Zábavná kniha,dost jsem se nasmála.
Tuto knihu jsem dostala jako vánoční dárek.Ač velmi smutná kniha velmi se mi líbila.Příběh dvou žen poznamenaných tragédií.