TiNNA5599 komentáře u knih
Od T.L.Swan som nečítala ešte nič zlé. Priam naopak... Knižky sú podľa mňa dokonalé. Najmä pokiaľ majú sarkastický humor... Čo knižky zo série Milesov klub potvrdzujú.. A teda aj posledný diel.
Nič tomu nechýbalo... Všetko sa perfektne dopĺňalo a ja som prežívala všetko čo aj hlavné postavy... Nemohla som sa od knihy odtrhnúť a skvele som si pri nej oddýchla....
Určite sa budem ku nej vracať ako aj k predchádzajúcim dielom
(Plus: V knižke sa v deji nachádzajú aj postavy z predchádzajúcich kníh, ktoré sa postarali o pozdvihnutie a spríjemnenie)
A nedá mi nenapísať:
Napriek tomu, že sa tu objavuje romantické klišé (niekto z bohatých vysoko postavených a podobne) hlavný hrdinovia sú vyobrazení ako normálni ľudia... Doslova
Páči sa mi, že každý z hrdinov sa niečomu priúčal (a autorka tomu dala vtipnú iskru)
Ako napríklad:
James sa učil stanovať a objavoval život na vidieku
Tristanovi sa postarali o pozdvihnutie deti Clair
No a Elliot sa dostal k farme ani sam nevedel ako (moje holky (kachny) a kozel Billy a hľadanie jeho partnerky top)
Som zvedavá na ďalšie knihy od tejto spisovateľky.
V tejto sérií sa autorka stále zlepšuje :) !!! Dej druhej knihy má lepší spád a tie postavy...... Napriek tomu, že sa Ken snaží Nata upraviť, Nate si necháva skoro všetko zo seba (až na vyzáš :D ale plášťa a fľakov sa nie a nie zbaviť) :D A ako čerešnička na torte....... autorka prepojila obe svoje série.... takže kúzlo matky zeme pre lásku....prečo nie? :D Tešte sa na všetkých doterajších hrdinov. :D
Autorka sa stále u mňa drží na 5-tich hviezdičkách. Síce v tejto sérií nájdeme aj lepšie úlovky, ale tento si tiež netreba nechať újsť. 5 hviezdičiek má oprávnene. Dej je pútavý... (v sérií opäť zmena), takže moju pozornosť si udržal. A opäť perfektné postavy.... Mimochodom. Strašne závidím Roxy tie trička. Má to dačo do seba :D
J.Lynn opäť nesklama! Dej človeka chytí hneď od začiatku. Dá sa povedať, že je to ženská oddychová kniha, ale je v nej niečo viac. A dokonca nastala aj príjemná zmena prostredia, takže séria ma neprestáva baviť. Určite sa čitateľky môžu tešiť aj na zaujímavé postavy........a oooooo netreba zabudnúť na tých sexi chlapov!!! :D
Kniha hneď zhltnutá. Treba však dodať, že to nie je typická oddychová, romantická kniha. Dokáže ľahko upútať! Štýl písania vás vtiahne hlboko do deja a postavy sú vykreslené perfektne. Človek je pre lásku ochotný spraviť všetko! Treba uznať, že autorka vedela zaujať a určite nepohrdnem ani jej ďalšou knihou. Ale k čítaniu si treba nachystať aj kapesníky.
Odkedy som natrafila na sériu 'Božský bastard' mám šťastie na samé výborné série. A táto séria nie je určite výnimkou. :) Ocitli sme sa v krajine menom Škótsko (neviem síce prečo, ale vždy sa mi páčilo, keď sa dej odohráva pri severných obyvateľoch veľkého ostrova) na ulici Dublin Street. Odohráva sa tu dej, ktorý je jednoduchý a ľahko sa číta. Niekto by mohol povedať, že je to bežná červená knihovňa, ale postavy v knihe sú neskutočne dobre prepracované a každá si zo sebou nesie nejaķé balvany na pleciach s ktorými sa musia vyrovnať. Takže na vašom mieste by som si ju prečítala. Ja som dala už celú sériu. (Nedalo mi to..... Musela som ju zhltnúť za 2 dni :) )
Opäť vitajte vo svete Malloryovcov! Človek si nemol priať nič viac. Pre nadšencov tejto série to bude jedna z čerešničiek na torte. Dozvie sa predsa čo sa ďalej dialo s ich obľúbencami a musím vás uistiť, že sa vôbec, ale vôbec nezmenili. A pre nových nadšencov nutno dodať, že ste práve našli autorku, ktorá je majsterkou v tom, čo píše a určite nesklama ani v tejto knihe. Láska, vášeň, príjemná zápletka, skvelé postavy a neodmysliteľný humor. Tak šup na ňu. ;)
Táto kniha bola prekvapením. Každú knihu od Lynn som okomentovala, že v nej bola zmena (čo ma na autorke baví :) , ale páááni takú zmenu som nečakala. Autorka sa chopila témy alkoholizmu a to u hlavnej hrdinky. Čo je v knihách dosť nezvyčajné a viac menej TABU, ale v realite bežné. Páčilo sa mi spracovanie, dej, a postavy samozrejme :D . Jediné, čo sa mi až tak nepozdávalo bola Tannerova láska ( to ako rýchlo sa to udialo). To však nevadí, je to kniha... a predsa treba aj snívať. :D
Príjemná oddychovka. Najviac z nej budú asi nadšené čitateľky vo veku okolo 20. Autorka pútavo vtiahla do deja svojim štýlom písania a hlavní predstavitelia sú zaujímavo vykreslený. Určite je prekvapením hlavná hrdinka. Je to "doslova" pestrofarebná a výrazná osôbka. S ňou sa musí potýkať hlavný hrdina ktorý je úplne rovnaký a zároveň totálne odlišný. No čo dodať.... treba si to prečítať.
Téma perfektná. A určite sa oplatí prečítať. Avšak bolo to nejak krátke. Autorka ma veľmi dobrý štýl písania.... taký ktorý zaujme a vtiahne do deja. Jedno mi na tej knihe nesedelo. A to to, že spisovateľka tam zakomponovala veľa životných problémov a dala ich dvom osobám. Možno by to spravilo keby to bolo viac rozvité, a v dlhšom časovo úseku. Takže dávam štyri hviezdičky. Ale je to niečo aj na zamyslenie, takže to stojí za to.
Séria o Travisovcoch patrí určite medzi tie ktoré sa oplatí zaradiť medzi prečítané. Predchádzajúce diely však nasadili vysokú latku a v tejto knihe sa to autorke nepodarilo dosiahnúť. Určite však ňou netreba pohrdnúť. Čaká vás príjemná oddychová kniha, pri ktorej sa dá aj zasmiať.
Dnes som už písala komentár k Božskému bastardovi, ktorého som dočítala včera a teraz už môžem napísať aj názor na Božského cizince. Dámy! Ak som vychválila prvý diel tejto úžasnej série do nebies, neviem ako ohodnotiť túto knihu. Podľa môjho názoru bola ešte lepšia. Keď si odmyslím, že sú tu aj ďalšie osudy našich hrdinov z predchádzajúcej knihy (čomu som sa potešila), tak kniha mala šmrnc a neodolateľné hlavné postavy. Doteraz som sa stretávala s erotickými romancami, ktoré sa odohrávajú v kruhoch bohatých, ale táto je úplne iného rázu (nutno podotknúť, že napriek tomu aj prvý diel, ktorý mal celkom bežný scénar bol skvelý ;) ) Takže dámy! Pripravte si voľný večer, užite si to a nenechajte sa rušiť. Myslím, že aj keby sa o to niekto pokúsil, tak vás od knihy neodtrhne :D
Čerstvo dočítaná a ja dokonale spokojná. Autorka určite nesklamala. Malo to šmrnc aj vtip. Čo viac si môže človek priať. :D Najviac sa mi páčilo, že po dlhom čase som sa stretla s hrdinami z bežného prostredia (žiadny pracháči) :D , aj keď sa posledné roky Harlowinym rodičom darilo... stále z nej bola správna holka :) Takže spokojnosť :)
Bola som príjemne prekvapená. Kniha prekonala moje očakávania. Nemôžem povedať, že boli nejaké vysoké. Predsa to len bola moja prvotina od nej. Čakala som nejaký ten priemernejší štandard na zabitie času. A pozrime sa.... zrazu som bola začítaná a vtiahnutá do deja. Spisovateľka zvolila dobrú tému a aj ju perfektne spracovala... čo tam po malých chybičkách, ktoré si málokto všimne. To sa možno ešte vyvŕby na ďalších knihách. :)
Oooo...a spokojnosť aj s hlavnými postavami. Žiadne ideálne.. ale také čo máte chuť občas aj vy kopnúť do zadku, nech sa spamätajú. Avšak stále normálny ľudia. :)
Táto kniha sa trošku vymykla zo zaužívaného štýlu písania v tejto sérii. Ak teda nemáte žiadne očakávania určite ju chyťte do ruky. Je to skvelá oddychovka a konečne sme sa dočkali príbehu Aidana a Cordii. Ja osobne od časti Vraždy podľa zoznamu, či Oheň a ľad som sa tejto knihy nemohla dočkať. Určite sa môžete tešiť aj na vtipné scénky, agentov FBI aj svet medzi tými hore.
Tak už som sa prepracovala aj k tretiemu dielu a nemôžem byť spokojnejšia. V druhom dieli tejto série nám bola Olívia vykreslená ako typické poslušné dievča, ktoré pôsobilo t.mer. bezchybne. V tejto knihe sa dozvedáme, že aj ona je len človekom a má toho veľa prežitého. Zato Nathan, ktorý v predchádzajúcej knihe pôsobil ľahkovážne s veľkým tajomstvom z minulosti sa začína otvárať. A ako to bude vyzarať, keď sa z najlepších priateľov stane niečo viac? Tak to si dámy musíte prečítať sami. Ale jedno vám musím povedať...... Aj v byte na Jamajca lane/ street sa môžu diať Veci..... A odohrávať príjemný príbeh.
Práve som dočítala a už idem aj na ďalšiu z tejto série. Určite si prečítajte. Trošku (alebo aj trošku viac) erotiky väčšinu z nás poteší, romantika sa tiež nájde a príbeh je zaujímavý. No čo si človek môže viac priať?
Príjemné, ľahké čítanie :) Čo viac si človek môže priať. Zhltla som ju ako malinu po pri čítaní som sa popod fúz usmievala. Autorka dokáže skvele podať príbeh a celú sériu si zaraďujem medzi tie podarené ku ktorím som ochotná sa ešte vrátiť. ;) Tak si ju len šikovne prečítajte a budete spokojné.
Musím sa priznať. Najprv som čítala poslednú knihu tejto série, a až neskôr som sa dostala k 10 malým nadýchnutiam. Nemôžem sa však sťažovať. Autorka ma dejom uchvátila hneď na začiatku. Milé prekvapenie bolo, že zo začiatku sa to na prvý pohľad zdalo ako bežný scenár. Opak bol však pravdou. Kniha mala postupne sa rozvíjajúcu zápletku, ktorá sa rozuzlila až na konci. Dej bol plne nabitý emóciami, charakteristickými postavami, a zaujímavými pohľadmi na problémy. Fuuu.... dávno ma nič, tak nedostalo.