Tucaka Tucaka komentáře u knih

Nejkrásnější - Příběh Levany Nejkrásnější - Příběh Levany Marissa Meyer

Při čtení měsíčních kronik mě Levana, ať už si převaluji její jméno na jazyku připadala velmi nesympatická, zkrátka typický záporák. Po přečtení Nejkrásnější jsem částečně změnila názor, stále ji beru jako tu ''zlou'', avšak po vykreslení jejího příběhu je mi ji spíš líto. Velmi napínavý příběh

19.09.2018 5 z 5

Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Celou dobu co jsem knihu četla jsem očekávala zklamání, nikdy jsem se do hlavní hrdinky nevcítila, nesdílela její pocity a nikdy jsem vlastně nepochopila strategii jejího rozhodování.
To co ale přišlo nakonec? Tak to jsem fakt nečekala! Dlouho jsem se rozmýšlela kolik hvězd nakonec knize udělím, noo a jelikož ten konec rozdejchávám ještě teď tak nakonec 5.

03.09.2018 5 z 5

Cukrfree Cukrfree Janina Černá

Za mě naprosto nepřekonatelná kuchařka. Nádherné obrázky, perfektní nápady. Low carb je určitě zajímavá dieta, ale kniha mě nepřesvědčila. Zásady jedení low carb mě rozhodně netáhnou.

21.05.2018 4 z 5

Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol Ladislav Fuks

Tak tuhle knihu napsal psychicky narušený spisovatel, jinak si to neumím vysvětlit :D.
Měla jsem spočítat slova, kolikrát napsal: růžolící dívka v červených šatech, muž s tvrdým bílým límečkem a červenou kravatou a počet, kolikrát se zblázní žena s perlovým náhrdelníkem a perem ve vlasech.
Zakončení knihy jsem absolutně nepochopila, stejně jako nechápu, proč je kniha v kánonu pro maturitu z českého jazyka.

26.06.2017 3 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Ze začátku byla velmi zajímavá. Ale část o boji mě příliš nebavila.

10.01.2017 4 z 5

Všechno o lásce Všechno o lásce Stephanie Laurens (p)

Tak tahle knížka mě opravdu zkalamala. Mám ráda historické romány ale tahle knížka se mi opravdu obtížně četla a pletla se mi jména. Všechno co se stalo bylo pro mě předvídatelné a stále jsem nemohla najít aspoň část knížky, která by mě napínala.
Těšila jsem se až ji konečně zaklapnu...

28.09.2016 1 z 5

Váhání Váhání Maggie Stiefvater

Mnohem lepší než první díl! Už se těším na třetí

14.07.2016 5 z 5