Turante Turante komentáře u knih

Dva hroby Dva hroby Lincoln Child

Mám ráda styl psaní těchto dvou autorů i jejich náznaky nadpřirozena v příbězích. Opět výborný příběh.

07.08.2018 3 z 5

Červený vrch Červený vrch Jamie McGuire

Miluju knihy o zombících. Tahle vás chytne a nepustí, ale přeci jen, trošku mi přijde obšlehnutá ze všech ostatních knih a seriálů o zombíkách. Nepřichází s ničím novým, ale příběh je super ;-)

11.07.2018 3 z 5

Píseň zimy Píseň zimy S. Jae-Jones

Zajímavý příběh, který se mi dobře četl.

04.07.2018 3 z 5

Nesmrtelní z Meluhy Nesmrtelní z Meluhy Amish Tripathi

Za mě super čtení, musela jsem si tedy chvíli zvykat, jelikož je to úplně jiná kultura i zvláštní výrazy, ale příběh vtahl do děje, že mi to pak vůbec nevadilo. Jen ten konec bych zvolila trochu jiný

27.05.2018 4 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Kniha se četla opravdu dobře, příběh vás pustil a stále jste chtěli vědět co bude dál. Jen ten konec byl takový pro mě ne úplně uvěřitelný.

18.04.2018 3 z 5

Ohnivý anděl Ohnivý anděl Yrsa Sigurðardóttir

Velice dobrá detektivka, skvěle vystavěný příběh, který nenechá člověka vydechnout. Pro mě velké plus i duchařská linka ;-)

09.04.2018 4 z 5

Doušek temnoty Doušek temnoty Laurell K. Hamilton

Miluji Meredit, fakt že jo :-D Mě osobně delší povídání nevadí, aspoň mám pocit, že se něco děje a kniha hned nekončí. Tímhle dílem by série v podstatě mohla skončit, jelikož to dopadlo jak nejlépe mohlo. Tak snad to další díly nezabijí :-)

29.03.2018 5 z 5

Střela Střela Laurell K. Hamilton

Opět skvělý příběh, líbilo se mi, že už se Anita tolik nelituje

10.03.2018 4 z 5

Magie spojuje Magie spojuje Ilona Andrews

Bomba, opět úžasný díl, celkově jsem se o Kate a Currana dost bála, ale dopadlo to skvěle. Jen ten konec mě teda navnadil na další díl a na ten budeme asi chvíli čekat :-)

23.02.2018 5 z 5

Magie změny Magie změny Ilona Andrews

Miluju když se Kate naučí a dozví nové věci :-)

20.02.2018 5 z 5

Magie ničivá Magie ničivá Ilona Andrews

Jen houšť, tahle série mě fakt dostala :-D

20.02.2018 5 z 5

Magie na vzestupu Magie na vzestupu Ilona Andrews

Co dodat, je to čím dál lepší ;-)

15.02.2018 5 z 5

Magie zabíjí Magie zabíjí Ilona Andrews

Prostě Kate miluju a tuhle sérii obzvlášť :-D

15.02.2018 5 z 5

Magie krve Magie krve Ilona Andrews

Opět super příběh, nemohla jsem se odtrhnout. Prostě Kate a Currana miluju

12.02.2018 5 z 5

Zlo Zlo Peter Newman

Skvělé pokračování prvního dílu Tulák, přestože je hlavní postavou někdo jiný, opět je to úžasný příběh a už se nemůžu dočkat posledního dílu této série.

28.01.2018 5 z 5

Magie spaluje Magie spaluje Ilona Andrews

Kniha se mi moc líbila, jsem fanynka těchto knih, kdy je hlavní hrdinka samostatná, ale zároveň občas potřebuje trošku pomoci ;-) A miluju kožoměnce, upíry a jiné nadpřirozené bytosti. Mám tak další oblíbenou sérii, kterou si musím koupit do své knihovničky. :-)

04.01.2018 4 z 5

Mlhy Ölandu Mlhy Ölandu Johan Theorin

Měla jsem trochu problém se do knihy začíst, úplně mi nesedl styl vyprávění. Ale konec byl docela zajímavý, i když mi bylo Julie docela líto, vypadalo to, že už bude relativně šťastná a nakonec docela zklamání. Každopádně znám lepší severské detektivky.

09.08.2017 3 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Hm, kniha vypadala dle anotace zajímavě, ale trochu mě tedy zklamala. Na můj vkus to nemělo moc šťávu, jen takové suché popisování myšlenek dvou manželů a vyšetřujícího detektiva. Oddechovka na léto, ale bestseler bych tomu neříkala, znám lepší.

04.08.2017 3 z 5

Královna ohně Královna ohně Anthony Ryan

Pěkně zakončená trilogie, i když ten konec mi přišel trochu odfláklý. Ale jinak celá série moc povedená, už se těším na další knihu od toho autora, která má být pro změnu o dracích :-)

03.08.2017 4 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Opět velice pěkné letní a oddechové čtení. Bylo zajímavé sledovat, jak je hypnotizérka fascinována stalkerkou. :-)

24.07.2017 3 z 5