twigxi Online twigxi komentáře u knih

Plecháček Plecháček Vojtěch Steklač

Cetla jsem uz jako mala a moc se mi libila. Doporucuji. Jen tam bylo nekdy az moc encyklopedickych pasazi, ktere bych klidne vynechala.

23.09.2023 4 z 5

Dvořiště Dvořiště Ondřej Horák

Nic moc, vzpominam si, ze jsem ji precetla rychle, ale pomalu uz ani nevim o cem kniha byla.

07.04.2022 2 z 5

Od sebe k sobě Od sebe k sobě Jan Folný (p)

Prijde mi, ze tohle je lepsi jako blog na webu. V knizni podobe to nemelo ten spravny spad, aby si kniha udrzela moji pozornost. Sto lidi, sto chuti, ja se bohuzel nudila.

10.08.2021 2 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Jsem rada, ze jsem ji po par strankach odlozila a precetla si vcas tady v komentarich, ze je to (spatna) vykradacka Aghatinych 10ti malych cernousku! Ja je totiz jeste necetla, takze si radeji dam original.

03.07.2021

Iveto, sbohem... Iveto, sbohem... Zlata Golda Dvořáková

Precteno do Ctenarske vyzvy. Souhlasim s komentari, ze je to bulvar. Na druhou stranu si nemyslim, ze by si pani Golda cokoliv vymyslela a dozvidame se tak jaka byla Ivetina druha tvar, kdyz ji zrovna nesnimaly kamery. Jaka byla, nakonec nepise jen Golda, ale vyplyva to z rozhovoru dalsich jejich byvalych spolupracovniku a na konci kariery uz ji neumyslne odkryva i sama Iveta.
Nechci ale a neni ani spravne na nekoho hazet spinu. Rada bych tento komentar zakoncila pozitivne. Iveta mela opravdu krasny hlas. Je pro me spojena s detstvim, protoze jsem si casto jako mala poustela jeji LP s pisnickami pro deti. Nezapomenutelna je pro me ale hlavne jako nadherna Olivie ve Svatbe upiru.
Iveto, sbohem...

11.05.2021 3 z 5

Falešný sňatek Falešný sňatek Magdalena Mintová

Zklamani. Predchozi dil me docela zaujal, ale toto byla jen nastavovana kase. Nezasmala jsem se ani jednou, spis mi kniha pripadala trapna. Dalsi dil uz si nekoupim.

21.02.2021 2 z 5

Příběh lidské vlhkosti Příběh lidské vlhkosti Martin Strnad

Hrozny nesmysl. Asi to mel byt humor. Proc je to ale zarazeno jako literatura naucna?

30.04.2020

Květomluva aneb Řekni to květinou Květomluva aneb Řekni to květinou Josef Klempera

Aneb rekni mi jakou kvetinu mas rad a ja ti reknu jaky jsi. Ztrata casu.

13.12.2019 1 z 5

Sem cejtila les Sem cejtila les Kateřina Kováčová

Poezii prilis nectu a nepokladam se za znalce. Ale tato kniha byla velice prijemna. Doporucuji.

13.12.2019 3 z 5

Obraz Martina Blaskowitze Obraz Martina Blaskowitze Ladislav Fuks

Nevim co napsat. Nerada takto negativne hodnotim prave tohoto autora, protoze mam od nej hned nekolik oblibenych knih. Tahle se ale hrozne vlekla, pribeh me nebavil. Cekala jsem velke finale, ale tentokrat jsem byla zklamana.

12.12.2019 2 z 5

Tatínek je úchyl / Tajemství ohnivých koulí Tatínek je úchyl / Tajemství ohnivých koulí Miloslav Švandrlík

Cetla jsem pouze prvni povidku. Uz od zacatku jsem vubec nechapala co to ma byt a kam to smeruje... abych nakonec zjistila, ze vubec nikam.
Nemuzu tomu ale uprit originalitu a uz vubec nemuzu rict, ze bych se u cteni nudila. Docela prijemna oddechovka.

12.12.2019 3 z 5

Fentonova zima Fentonova zima Ken McClure (p)

Četla jsem kvůli čtenářské výzvě. Ničím mě nezaujala.

14.12.2018 2 z 5

Kdyby Ogden uměl česky Kdyby Ogden uměl česky Ogden Nash

Precteno do vyzvy. Moc me nezaujala.

12.12.2024 2 z 5

200 kg lásky 200 kg lásky Jacinda Maple

Tohle jsem musela preskakat, to se vubec nedalo cist.

13.12.2019

Něco o Americe Něco o Americe Pavel Dobeš

Kdybych to mela brat jako cestopis, muselo by tam byt víc informaci. Nepripadala mi ani prilis vtipna. Parkrat jsem se pousmala, ale jinak uz jsem se spis tesila, az to budu mit za sebou.

13.12.2019 1 z 5