Tynule Tynule komentáře u knih

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Kniha pěkná. Četla se velice dobře. Byla jsem v napětí jak to skončí. Zezačátku jsem si musela najít cestu ale konec jsem se nemohla odtrhnout od knihy

17.07.2016 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Jedna z nejlepších knih co jsem četla.
Psychologická co se týče člověka alkoholika. Neskuteční rozplétání tajuplného příběhu a neskutečný závěr. Vřele doporučuji.

20.06.2016 5 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Zajímavá kniha... Psychologická - vyžít se do Sasskie bylo občas až děsivé, že člověk dokáže zajít až tak daleko. Jinak čtení záživné, hravé a poutavé

16.06.2016 4 z 5

P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Knížka velice pěkná po stránce grafické, a proto jsem se těšila jak se do ní začtu a budu si užívat, že bude tak dobrá i po stránce obsahové, ale a to mě hodně mrzí nijak mě nenadchnula. Neříkám, že jsem se nepousmála, ano dokonce jsem se i zasmála, ale nic hlubšího to ve mě nezanechalo, a proto jsem musela knížku odložit, nemám ráda když něco čtu a jde mi to proti srsti. Věřím, že se k ní vrátím a dočtu jí, ale teď opravdu ne. Věřím, že jiní čtenáři jsou unešení a knihu přečetli jedním dechem, ale za mě osobně ne.

18.04.2016 1 z 5

Manuál zralé ženy Manuál zralé ženy Halina Pawlowská

Super, kniha u které jsem se hodně zasmála :)

15.03.2016 5 z 5

Spouštěč Spouštěč Wulf Dorn

Super, knihu jsem četla se zatajeným dechem od začátku do konce. Doporučuji, nejlepší kniha co jsem četla

15.03.2016 5 z 5