tyzik.cejka komentáře u knih
toto dokáže prostě rozesmát nejlepší jak jsou udělaný žluté houby
tyto brutální díly mě šokujou
asi se musí souhlasit že v tomto díle nikdy není čas na vtip a pořád se něco hrozného a brutálního děje a to sem nepatří
Tato kniha je hrozně nudná už tím jak je napsaná já se bojím ale já já dávám odpad
humor se opravdu nezná tak jak ho p. Foglar v této knize naznačil ale zas se taky koukáme do prostředí které si Foglar sám prožil takže se koukáme zas do jeho historie která mě baví kdyby ho poslali do ruska to by bylo
hodně dobrých věcí tam sice je ale na mne to je všechno moc na jedno brdo takže dávám jenom tři
sice mi už příjde že se díly rovnaj do stejných řádků a děj už je pořád stejný tak se mi to líbilo a zas jsem se dusil hmm pardon dusil smíchy
Tak tento díl me bavil stejně jak první nejlepší byl ten konec jaako u prvního dílu a stále si říkám že první díl a třetí jsou nejlepší
film se mi líbí je tragický a a pořád se v něm něco hejbe co třeba i nečekáte navíc si lidi taky musí uvědomovat že je z roku 1984 a je na to dobrý až mam na klávesnici chloupky dvojka z roku 1989 je taky dobrá a taky tam pořád něco lítá a triky tam jsou jedna radost trojka z roku 1994 je taky dobrá no ale z celé série nejhorší ale tato kniha ach ta se mi líbí moc a co nejlepší je hezky dlouhá a já nemam rád když se mi kniha líbí a pink blink už je konec takže co prostě magie a sranda
s Ema jsem měl i trochu strach ovšem jak se brzo ukázalo Em není
ze všech krtků my přišel tenhle nejslabší ale film jako večerda kterého nám přinaší dost často českátelevize je pěkný
asi nejroztomilejší nejmilejší a nejpochpitelnější krtek a jěště jedno heslo nejrozmilejší a vlastně i nejroztomilejší