Uroborus komentáře u knih
Akokoľvek je to drsné, tragikomické a neviem aké, skvele sa to čítalo!
Nádherná publikácia a ozdoba knižníc!
A toto je moja prvá porevolučná publikácia o akvaristike, svojim grafickým spracovaním, odlišná od dovtedajších formátov, veľký, celofarebný formát na kriedovom papieri... krásna
S manželkou sme to zbierali, no stále nám chýbajú tri diely. Tieto publikácie sú tak krásne, že sa dajú listovať dookola a stéle tam objavíte niečo nové. Pomáhala si nimi aj naša dcéra pri dejepise.
Taká krásna knižka, ako takmer všetky z tejto edície. Mal som rád tieto knižky z Academie a zbieral som ich. Všetko hlavné je popísané v komentároch, pod tým mojim :)
Krásne podarená Veselovského kniha, veľkého formátu a som veľmi rád, že je súčasťou mojej knižnice!
Zaujímavá a príťažlivá téma, výborne sa to čítalo! Požičal som si ju od otca (nech odpočíva v pokoji!) a už mi ostala... Chystám sa ju prečítať si znova.
Taká krásna knižka s krásnymi kresbami a ja som ju tak hlúpo posunul ďalej,...hm, hm, hm. Len dúfam, že do dobrých rúk!
Ak ma pochytilo westernové šialenstvo, zháňal a čítal som všetko, čo bolo v knižnici a boli to pre mňa, v tom veku, skvelé knihy,...ak by neboli, nedočítal by som :)
Príbeh má svoju šialenú dynamiku, ľadová drť je vám vhodená priamo do tváre, priamočiaro, surovo! Neviem koľko je v tom pravdy, ale číta sa to skvelo, nenudíte sa ani chvíľku!
Začiatok rokov 90-tych a my sme sa vrhli na Dänikena masovo a masovo začali vychádzať aj jeho tituly. S otcom(nech odpočíva v pokoji!), sestrou aj známymi, sme potom viedli dlhé debaty, kto sme a odkiaľ sme prišli. Boli to také nezabudnuteľné chvíle!,...a ja ich v sebe stále nosím a opatrujem.
Tejto knihe som dal prednosť, pred autorovými detektívkami,...veľmi podarene napísané dobrodružstvo pre mládež.
Pre mňa skvelé čítanie, zaujímavá doba, zaujímavé postavy,...žiadne výhrady.
Pamätám si, že túto knižku som dostal ako chlapec na MDD, od mamky. Sestra mi tú novinku zreferovala vonku, pred kamarátmi a ja som sa strašne hanbil pre ten jej názov. Kamaráti sa totižto uškŕňali. Ustál som to, vyrastal som s ňou a je stále v mojej knižnici :)
Tak som sa na túto knižku tešil, ale nedokázal som to zakončiť, nedalo sa. Pre mňa hrozne nezáživné, ospravedlňujem sa!
Po tomto som siahol z nudy, pri pobyte na chate a vďaka tomu som ustál daždivé dni. Pútavo napísané a chystám sa na ďalšie Feuchtwangerove romány.
Očakával som od tejto knihy viac, snáď preto aké haló sa svojho času okolo nej robilo. Pekných a poučných príbehov som už načítal...