uzivatel4895 komentáře u knih
nudná kniha, a nebol tam ani sex, a postavy na obálke vôbec neboli v príbehu tak usmiate
príbeh ma rýchlo zaujal, nemohla som sa odtrhnúť, obidvaja hrdinovia boli zaujímavé postavy
dojem z knižky mne osobne kazilo slovíčko děcko, znelo to zvláštne, tak tvrdo, neosobne, a hrdinka tiež nebola úplne férová, keďže vedela (si myslela), že je neplodná a pristúpila na takúto ponuku...
top knižka od autorky, odporúčam prečítať, super štýl písania, napínavé, vzrušujúce a romantické
Dievčato v príbehu má takmer 9 rokov, takže foto na obálke akosi nesedí...príbeh bol dobre napísaný, a pre mňa aj napínavý
súhlasím s komentárom nižšie, knižka bola naprosto úžasná a dojímavá, aj mne zopárkrát vyšli slzičky, odporúčam zohnať a prečítať, jedna z naj romancí tohot formátu, páčil sa mi opis chvíľ, ktoré spolu obaja trávili, autorka píše naozaj s hĺbkou
skvele napísané, zatiaľ najvtipnejšia harlequinka, pobavila ma a ja vzťah medzi hlavnými postavami bol na jednotku, a ten pes :)
toto bola tá lepšia knižka od autorky, pútavo napísaný príbeh
priznám sa, že nemám veľmi rada príbehy, kde je spomínaná strata pamäti, knižku som nedočítala, lebo správanie hrdinu na začiatku mi nebolo sympatické, v origináli má knižka inú foto na obale, našla som tu - https://www.goodreads.com/book/show/3424280-a-husband-for-christmas?ac=1&from_search=true&qid=rcfhfPOVGb&rank=1
presne ako je písané v anotácii ..postupne.... čiže príbeh sa rozbiehal veľmi pomaly, nudne, a ku koncu tiež nič moc, aspoň, že sexovať stihli - v poslednej kapitole....
celkom dobrá knižka - ten väčší počet myšlienok mi sem-tam vadil, ale príbeh bol realistický
(SPOILER) zo začiatku zaujímavé, on sa však bránil vzťahu, hrdina prišiel v minulosti o manželku