uzivatel4895 uzivatel4895 komentáře u knih

Nevěsta z Balleymoru Nevěsta z Balleymoru Emma Goldrick

nudná kniha, a nebol tam ani sex, a postavy na obálke vôbec neboli v príbehu tak usmiate

04.12.2023

Svatba snů Svatba snů Helen Brooks

príbeh ma rýchlo zaujal, nemohla som sa odtrhnúť, obidvaja hrdinovia boli zaujímavé postavy

04.12.2023 5 z 5

Láska dohodou Láska dohodou Lori Foster

dojem z knižky mne osobne kazilo slovíčko děcko, znelo to zvláštne, tak tvrdo, neosobne, a hrdinka tiež nebola úplne férová, keďže vedela (si myslela), že je neplodná a pristúpila na takúto ponuku...

04.12.2023 3 z 5

Nečekaná rodina Nečekaná rodina Grace Green

top knižka od autorky, odporúčam prečítať, super štýl písania, napínavé, vzrušujúce a romantické

03.12.2023 5 z 5

Zázrak Zázrak Grace Green

dej ma nudil, inak mám autorku rada...

03.12.2023 2 z 5

Zůstanu navždy Zůstanu navždy Grace Green

Dievčato v príbehu má takmer 9 rokov, takže foto na obálke akosi nesedí...príbeh bol dobre napísaný, a pre mňa aj napínavý

03.12.2023 4 z 5

Kovbojské snění Kovbojské snění Shawna Delacorte

súhlasím s komentárom nižšie, knižka bola naprosto úžasná a dojímavá, aj mne zopárkrát vyšli slzičky, odporúčam zohnať a prečítať, jedna z naj romancí tohot formátu, páčil sa mi opis chvíľ, ktoré spolu obaja trávili, autorka píše naozaj s hĺbkou

02.12.2023 5 z 5

01.12.2023 2 z 5

Tajná úmluva Tajná úmluva Grace Green

celkom ušla

Tulák z Nevady Tulák z Nevady Jackie Merritt

skvele napísané, zatiaľ najvtipnejšia harlequinka, pobavila ma a ja vzťah medzi hlavnými postavami bol na jednotku, a ten pes :)

01.12.2023 5 z 5

Tajnosti lásky Tajnosti lásky Stephanie Howard

toto bola tá lepšia knižka od autorky, pútavo napísaný príbeh

01.12.2023 4 z 5

Táta, který zachránil Vánoce Táta, který zachránil Vánoce Karen Rose Smith

príjemná romantická harlequinka

01.12.2023 4 z 5

Ztracený manžel Ztracený manžel Emma Richmond

priznám sa, že nemám veľmi rada príbehy, kde je spomínaná strata pamäti, knižku som nedočítala, lebo správanie hrdinu na začiatku mi nebolo sympatické, v origináli má knižka inú foto na obale, našla som tu - https://www.goodreads.com/book/show/3424280-a-husband-for-christmas?ac=1&from_search=true&qid=rcfhfPOVGb&rank=1

01.12.2023

Aférka s nepřítelem Aférka s nepřítelem Leanne Banks

dobrá kniha

Ranní triumf Ranní triumf Sophie Weston

typická biela harlequinka- on chladný, divný...

01.12.2023

Záskok za manžela Záskok za manžela Kate Little

celkom ušlo

Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle Dixie Browning

presne ako je písané v anotácii ..postupne.... čiže príbeh sa rozbiehal veľmi pomaly, nudne, a ku koncu tiež nič moc, aspoň, že sexovať stihli - v poslednej kapitole....

01.12.2023 2 z 5

Správný chlap Správný chlap Terry Lawrence

celkom dobrá knižka - ten väčší počet myšlienok mi sem-tam vadil, ale príbeh bol realistický

Ostrov snů Ostrov snů Valerie Parv

(SPOILER) zo začiatku zaujímavé, on sa však bránil vzťahu, hrdina prišiel v minulosti o manželku