Valove komentáře u knih
Na této knížce se mi líbilo snad úplně všechno. Popsané prostředí, zajímavý hlavní hrdina atd.
Za co ale strhávám hvězdičku je ten urychlený závěr.
Vzhledem k poměrně vysokému hodnocení jsem měla od knihy velká očekávání a musím říct, že mě nezklamala. Dva dny jsem měla co dělat, a bych se od ní odtrhla.
Velmi silný příběh Willa a Lousi mě doslova pohltil. Myslím, že kniha ´než jsem tě poznala´ je jedna z těch, u kterých se vyplatí dočíst až do poslední stránky.
Čtivé, chvílemi napínavé, vtipné a smutné zároveň. Ale v porovnání s prvním dílem musím strhnout hvězdičku.
Po přečtení Než jsem tě poznala jsem od téhle knihy čekala něco víc. První polovina se dost táhla ale, když se tím prokousáte a děj se rozvine už se nebudete moct odtrhnout(minimálně to tak bylo v mém případě). :-)
Tuhle knížku jsem dostala asi 11tým narozeninám a četla ji asi 3x . Což svědčí o její poutavosti. Však až s odstupem času jsem pochopila vtipné narážky mířené na politiky, atd. Kniha jak pobaví, tak stejně i naučí.
Na mě má tato knížka až moc předvídatelný děj. Takové ,,romanťárny´´ taky moc nemusím ale chápu, že to někoho baví.
Z hlediska historie to je slabší knížka, což nic nemění na poutavém ději a zajímavém konci. Doprovodný příběh ( S Elsií ) se mi z počátku zdál velmi nudný, nakonec to mělo však zajímavé rozuzlení. Celkově je kniha poutavá, chvílemi i pobaví.