VAnna

Tak tohle nedoporučuji, vůbec mě to nebavilo. Musela jsem se nutit, abych to dočetla...

První díl nic moc, ale druhý mě velice překvapil a moc mě bavil, ale občas mi to přišlo zbytečně natahované, doporučuji.

Zakončení této série se mi vůbec nelíbí. Opět byla celá kniha docela zdlouhavá a to, co by čtenáře opravdu zajímalo (jejich děti atd.), bylo naopak dost zkrácené. Posun v letech se mi také nelíbil, podle mě se takové konce nedělají. :(

První jsem viděla filmy, musím uznat, že jsou to zatím nejpřesněji zpracované filmy podle knížky, co jsem zatím viděla.
Knížka mě někdy bavila, někdy ne. Občas mi to přišlo až moc zdlouhavé, ale rozhodně stojí za přečtení.

Nevěděla jsem co mi přijde a při otevření jsem byla celkem překvapená, ale ne zrovna mile. Ani po přečtení se to nezměnilo.

Je to hezky napsané, najdete tam pár zajímavých informací. Každopádně ta aplikace je opravdu skvělá!

Knížka mě celkem bavila, od cca 130 strany bylo pár nečekaných zvratů. Občas mě nebavily nálady Madison.

Hezký průvodce světem psů. Některé stránky mě trochu nudily, protože jsem ty informace už věděla, ale jinak pěkná kniha. :D

Kniha mě moc bavila, spousta nových informací a zajímavých experimentů. Rozhodně doporučuji. :)

Při čtení jsem se dost pobavila, ale čekala jsem trochu víc, proto o hvězdičku méně. :D

Už je to asi třetí kniha na tohle téma, kterou jsem přečetla a je z nich nejlepší. Rozhodně doporučuji. :D

Docela mě kniha bavila, občas se objevila i nějaká vtipná historka. :D