Vasobdivovatel komentáře u knih
Krásná vtipná kniha nejlepšího co jsem u Haliny četla.
Krásná kniha.Doporučuji!Dozvíte se v ní všechno.Plno obrázky!
Lidi neblázněte vždyť ta kniha je příšerná nemá hlavu ani patu Tereza Ramba místo ,aby vyjadřovala co zažilak tak vyjadřuje nějaké pocity málo obrázků nic se z té knihy nedozvíme a Tereza Ramba celou dobu mele jenom z cesty a ob kapitolu čteme blbiny o lásce a Rézi by se měla snažit psát spisovně.
lidi neblázněte vždyť ta kniha je příšerná nic se z ní nedozvíme.Nespisovně napsaná Rézi vyjadřuje pořád nějaké pocity a ty pedofilně napsané texty o lásce byly až deviantní.
Karolína Světlá má plno knih ve kterých je úplně to samé.
Ta kniha je krásná.Umí popsat opravdové přátelství a lásku.Možná bych trošku lépe popsal proč Bára přežila noc na hřbitově. Ten film je krapet pozapomenutý.
Nevím co proti té knize všichni mají.Vždyť je krásná.Škoda ,že se u babičky některé věci neodehráli asi doopravdy.Za den jsem měl sto stran.Viktorka asi prava nebyla.Spíš to Němcová do knihy vložila.Pravá Viktorka byla na Náchodsku a byla dost stará a měla podobný příběh.Když jsem byl malý měl jsem z ní strach, ale ještě vůbec více se bojím toho , že to Němcové možná nebyla babička jen ji dostala od malíře španělského na výchovu*****.
Tak krásná kniha a v ní plno nečekaných věcí. K.Světlá se tak hezky dokázala vžít do svého oblíbeného kraje.V knize je plno nečekaných věcí*****.