Vasobdivovatel Vasobdivovatel komentáře u knih

Takhle jsem si to teda nepředstavovala Takhle jsem si to teda nepředstavovala Halina Pawlowská

Krásná vtipná kniha nejlepšího co jsem u Haliny četla.

01.10.2020 5 z 5

Když Chaplin potkal Buriana Když Chaplin potkal Buriana Ondřej Suchý

No tak ujde to!

01.10.2020 2 z 5

Když Chaplin potkal Buriana Když Chaplin potkal Buriana Ondřej Suchý

No tak ujde to.

01.10.2020 2 z 5

Ladislav Mrkvička Ladislav Mrkvička Lucie Kocourková

Krásná kniha.Doporučuji!Dozvíte se v ní všechno.Plno obrázky!

01.10.2020

Dobrodruhům Dobrodruhům Tereza Ramba

Lidi neblázněte vždyť ta kniha je příšerná nemá hlavu ani patu Tereza Ramba místo ,aby vyjadřovala co zažilak tak vyjadřuje nějaké pocity málo obrázků nic se z té knihy nedozvíme a Tereza Ramba celou dobu mele jenom z cesty a ob kapitolu čteme blbiny o lásce a Rézi by se měla snažit psát spisovně.

01.10.2020 1 z 5

Dobrodruhům Dobrodruhům Tereza Ramba

lidi neblázněte vždyť ta kniha je příšerná nic se z ní nedozvíme.Nespisovně napsaná Rézi vyjadřuje pořád nějaké pocity a ty pedofilně napsané texty o lásce byly až deviantní.

01.10.2020 1 z 5

Romaneta z Ještěda I-II Romaneta z Ještěda I-II Karolina Světlá (p)

Karolína Světlá má plno knih ve kterých je úplně to samé.

27.09.2020

Divá Bára Divá Bára Božena Němcová

Ta kniha je krásná.Umí popsat opravdové přátelství a lásku.Možná bych trošku lépe popsal proč Bára přežila noc na hřbitově. Ten film je krapet pozapomenutý.

Babička Babička Božena Němcová

Nevím co proti té knize všichni mají.Vždyť je krásná.Škoda ,že se u babičky některé věci neodehráli asi doopravdy.Za den jsem měl sto stran.Viktorka asi prava nebyla.Spíš to Němcová do knihy vložila.Pravá Viktorka byla na Náchodsku a byla dost stará a měla podobný příběh.Když jsem byl malý měl jsem z ní strach, ale ještě vůbec více se bojím toho , že to Němcové možná nebyla babička jen ji dostala od malíře španělského na výchovu*****.

27.09.2020 5 z 5

Vesnický román Vesnický román Karolina Světlá (p)

Tak krásná kniha a v ní plno nečekaných věcí. K.Světlá se tak hezky dokázala vžít do svého oblíbeného kraje.V knize je plno nečekaných věcí*****.