venacava venacava komentáře u knih

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

No páni! Absolutní překvapení, jedním slovem, které jsem používala jako teenegar "epesní". Příběh je napsán skvěle a tím, že nemusela být kniha překládána je to o to ještě lepší, protože člověk ví, že každé slovo knihy je přesně tam kde má být a vystihuje právě to, co má vystihnout. Těším se na další díl a určitě si od autorky přečtu i jiné knihy. Ilan je dívka, která se mi od začátku líbila a těším se na to jak její příběh bude pokračovat a jak se tato dystopie rozvine dál.

16.01.2017 5 z 5

Běsnící světlo Běsnící světlo Estelle Laure

Příběh pěkný, knihu jsem přečetla za jedno odpoledne a prostě to bylo příjemné čtení. Ačkoli ve mně tato kniha nenechá dlouhodobou stopu.

16.01.2017 3 z 5

Smrtná zima Smrtná zima Kate A. Boorman

Nápad dobrý, kniha se četla dobře, ale přeci jen něco málo mi chybělo. Další díl si přečtu, protože mě zajímá jak to bude pokračovat dále, ale nemám potřebu se po něm ihned vrhnout jako u jiných vícedílných knih. Souhlasím se Zrzavá_Tereza kniha mi připomínala námět filmu Vesnice.

16.01.2017 3 z 5

Zbohom, klamstvá Zbohom, klamstvá Cora Carmack

Přečetla jsem jako 1 díl za 1 večer. Byla o něco lepší než 1 díl.

Losing it Losing it Cora Carmack

Přečetla jsem za 1 večer a splnila úkol oddechovky.

Kde hvězdy stále září Kde hvězdy stále září Trish Doller

Kniha pěkná, ale zdálo se mi, že děj je rozebrán pouze povrchně, něco mi chybělo... naprosto souhlasím s Terinka14

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Óčko..to je teda výraz, ale kniha mě odreagovala a rozesmála mě, úkol splněn :)

Návrh Návrh Elle Kennedy

Byla jsem mile překvapena, v knize jsem našla nejen vtip a Garrett mě okouzlil jak se svého děvčete nehodlal vzdát.

13.12.2016 3 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Nevím kdo spisovatelce a této sérii dělal PR ale odvedl neskutečně precizní práci, protože to jako opravdu? 1 díl byl alespoň k zasmání, ale děj 3 dílu NUDA.

13.12.2016

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Pokračovaní ještě slabší než 1 díl

13.12.2016

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

No to snad ne! Od začátku do konce jsem se pouze smála a protáčela oči ... znám mnoho lepších erotických knih.

Intriky Intriky Anna Godbersen

Tak ne, bohužel ani 2 díl mě nepřesvědčil, takže jsem ho nedočetla a 3 ani číst nebudu.

13.12.2016 1 z 5

Luxus Luxus Anna Godbersen

Dala jsem knize šanci a ne nechytla mě, ale zkusím ještě 2 díl.

13.12.2016 1 z 5

Odhalení Odhalení Jodi Ellen Malpas

Já teda nevím...v 17 jsem potkala kluka a bylo mezi námi chemické jiskření, ale že bych se vedle něho nedokázala svobodně nadechnout a myslet... dobrá úplně při smyslech jsem nebyla, ale to co prožívá Ava je podle mě šílené a snad i nemožné.

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Četla jsem knihu až po shlédnutí filmu a musím říct, že filmové zpracování je naprosto skvělé...kniha i film mě ohromily. Musím říct, že na chvíli bych chtěla být v té době a okusit vše co ta doba přinášela.

13.12.2016 5 z 5

Petr, Ida a miminko Petr, Ida a miminko Grethe Fagerström

Už si ani nepamatuji v kolika jsem ji přesně četla...ale pamatuji si, že se mi líbila a četla jsem ji více jak jednou.

Půlnoční sny Půlnoční sny Lenka Lanczová

Jedna z posledních, které jsem od autorky na ZŠ četla, na střední škole jsem začala číst úplně jiné knihy, ale i přesto byla v mých 14ti letech skvělá a je s třemi díly o Radce jedna z mála, na kterou si pamatuji i přes všechny ty roky a to že jsem knih od autorky přečetla víc než dost.

Pojď se mnou, Radko! Pojď se mnou, Radko! Lenka Lanczová

Ať žije základní škola ... ještě po více jak 15 letech si pamatuji jaké to bylo čtení

Podej mi ruku, Radko! Podej mi ruku, Radko! Lenka Lanczová

Před 15ti lety pro mě parádní kniha

Počkej na mě, Radko! Počkej na mě, Radko! Lenka Lanczová

Ještě teď si pamatuji jak jsem ji četla o hodinách na ZŠ a spolužačky netrpělivě čekaly až ji dočtu a budu ji jim moct půjčit. Joo ve 13 to byla úplně nej kniha :)