Venda32 Venda32 komentáře u knih

Kvízy pro každého Kvízy pro každého Karel Foltin

Některé otázky jsou opravdu zapeklité. Ale na zkrácení dlouhé chvíle, případně obohacení se o nové vědomosti, proč ne. Špatná volba kniha není.

05.03.2020 4 z 5

Dětský ilustrovaný atlas - Česká republika Dětský ilustrovaný atlas - Česká republika Petra Fantová

Krásné ilustrace, vhodně zvolené a dobře podané informace i pro ty nejmenší, kteří si je dovedou přečíst. Dobrá práce!

05.03.2020 5 z 5

Obří pantofle Obří pantofle Eva Kilianová

Krátké pohádky, délkou ideální před spaním. Příběhy jsou takové... Nijaké. Morava má spoustu krásných věcí, na které může být hrdá. Nevím, jestli k tomu přiřadit i tyhle pověsti.

Robert Fulghum do kapsy Robert Fulghum do kapsy David Laňka

Útlá kniha, která byla přečtena velmi rychle. Kdybych Fulghuma do té doby neznal, tak bych po přečtení knihy určitě sáhl po nějaké jeho další. Tím, že jsem ho však znal, nevím, jestli bych znovu sáhl po přečtení této knihy. Snad mi rozumíte:-)

Kulička (19 povídek) Kulička (19 povídek) Guy de Maupassant

Tak jako Petr a Lucie ideální do povinné četby. Přečteno rychle. Narozdíl od Petra a Lucie je však příběh zajímavější a proto je lepší i mé hodnocení.

19.02.2020 5 z 5

Země pod Sochou svobody - Dějiny USA, jak je neznáme Země pod Sochou svobody - Dějiny USA, jak je neznáme Joachim Fernau

Nevím, proč se v anotaci objevuje, že se jedná o zábavné dějiny USA. Zajímavé informace jsem se dozvěděl, ale že bych se u toho nějak extra pobavil, to opravdu ne.

Tomáš lví srdce Tomáš lví srdce Petr Čermák

Ve své době můj velký oblíbenc, takže přečtení knihy byla jasná volba. Pokud jste fanouškem Tomáše Dvořáka, nebo atletiky, přečtením chybu neuděláte.

19.02.2020 4 z 5

Prostřeno! 2 od Aše po Jablunkov Prostřeno! 2 od Aše po Jablunkov Marie Formáčková

Spousta receptů, které vyzkoušet můžete i nemusíte. Výhodou čtenáře je to, že recepty a přípravu jídel může vidět v reálu při shlédnutí daného dílu Prostřena. Rušivě mohou působit medailonky jednotlivých soutěžích. Na druhou stranu, když koukáte na Prostředno v televizi, tak ty medailonky jsou i tam.

Prostřeno! Prostřeno! Marie Formáčková

19.02.2020 3 z 5

Slovník do kapsy česko-německý německo-český Slovník do kapsy česko-německý německo-český Vlasta Kuchynková

Pro studenty němčiny ideální. Stejně tak dobře pomůže při cestování po německy mluvících zemích.

17.02.2020 5 z 5

Česko-italský a italsko-český slovník na cesty Česko-italský a italsko-český slovník na cesty Hana Benešová

Při cestování po Itálii pomůže stejně jako pomůže studentům italštiny.

17.02.2020 5 z 5

Wir wiederholen fürs Abitur - Maturita z němčiny Wir wiederholen fürs Abitur - Maturita z němčiny Hana Justová

Pro studenty němčiny dobrý pomocník.

17.02.2020 5 z 5

Maturitní témata v němčině nově 25 + 5 Maturitní témata v němčině nově 25 + 5 Gerhard Horstmann

Dobrý pomocník pro přípravu k maturitě.

17.02.2020 5 z 5

Fraus - Ilustrovaný studijní slovník anglicko-český, česko-anglický Fraus - Ilustrovaný studijní slovník anglicko-český, česko-anglický kolektiv autorů

Velmi dobře zpracovaný slovník, který pomůže nejen studentům angličtiny.

17.02.2020 5 z 5

Fraus. Přehledná anglická gramatika. Fraus. Přehledná anglická gramatika. Martina Hovorková

Při studiu angličtiny ideální pomocník.

Anglicky za 30 dní Anglicky za 30 dní Pankaj Joshi

Pro nastartování při samostudiu angličtiny ideální pomocník.

17.02.2020 5 z 5

Angličtina nejen pro samouky (učebnice) + klíč,slovník Angličtina nejen pro samouky (učebnice) + klíč,slovník Ludmila Kollmannová

Pro nastartování při samostudiu angličtiny ideální volba. Doplněno pracovním sešitem.

17.02.2020 5 z 5

Kapesní česko-anglický, anglicko-český slovník Kapesní česko-anglický, anglicko-český slovník Věra Zahradníčková

Nezbytný pomocník všech studujících. Pomůže však také při konverzaci nejistému angličtináři.

17.02.2020 5 z 5

Dvacet tisíc mil pod mořem (komiks) Dvacet tisíc mil pod mořem (komiks) Zdeněk Hofmann

Díky komiksově podané formě další ze způsobů, jak se seznámit s legendární Verneovkou.

17.02.2020 4 z 5

Mé strašné radosti Mé strašné radosti Enzo Ferrari

Z knihy bylo celkem cítit, že pan Ferrari je trochu víc než morous. Na druhou stranu je to člověk, který věděl co chce, svému oboru víc než rozuměl a dokázal vymačkat to nejlepší ze svého okolí.

17.02.2020