Venda32 komentáře u knih
Učebnice nabízí základní informace, které si myslím jsou dostačující. V postranních lištách na každé straně jsou rozšiřující zajímavosti. Hvězdička dolů je za odfláknuté shrnutí na konci každé kapitoly.
Kniha je spíše pro úplné začátečníky. Těm, co s Office umí, moc nedá. Hledáte-li rozšíření základů, hledejte jinde.
Děti se díky knížce dozví zajímavosti o Velikonocích, ale také důvod různých zvyků. Myslím, že spoustu informací nevíme ani my dospělí.
Ideální na společné čtení i s dětmi, které ještě neumí číst.
Hezké, jednoduché příběhy. Doplněno o plnění různých úkolů. Takže pro děti taková interaktivní knížka :-).
Při prvním čtení byla dcera mladší, nyní druhé čtení (5,5 let) si plnění úkolů užila určitě více.
Hodně nepovedená knížka. Jak se objevilo v komentářích přede mnou - laciná (možná) středoškolská slátanina. To si snad Ladislav Smoljak ani nezaslouží.
Pro malé milovníky dinosaurů perfektní dárek. Já si knihu prohlížel jako malý, dnes jí má v knihovce dcera, která dinosaury miluje.
Velmi zajímavá kniha. Dcera jí dostala od manželky, která jí měla jako dítě. A vzbuzuje v ní zájem pokaždé, když jí otevře. Seskládáno s rozumem. Zajímavé informace.
Příběhy opravdu krátké, takže rok s knihou nevystačíte:-). Více mi však vadí úroveň některých příběhů. To je možná lepší, když dětem něco vymyslíte sami.
Krásná kniha. Od všeho něco. Hádanky, říkadla, písničky.
Říkadla, která zvládnou a zapamatují si i ti nejmenší.