verca6990
![Stezka Českem Stezka Českem](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503529/stezka-ceskem-h6a-503529.jpg?v=1665323590)
Triologii Neuvěřitelných příhod od Martina mám moc ráda. I proto jsem se na novou knížku velmi těšila. Ale…! Stezka předčila veškerá má očekávání. Moc se mi líbí zvolený formát, kde se střídají informace o jednotlivých etapách s příběhy lidí, kteří se na Stezku vydali. Vše skvěle doplňují nádherné fotografie, nejrůznější rady, tipy a další informace.
Je jedno, zda jste aktivní turisté či profesionální gaučoví povaleči, kniha se Vám zaručeně bude líbit. Vřele doporučuji a ať to šlape! :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Poselství růží Poselství růží](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128395/poselstvi-ruzi-QIL-128395.jpg?v=1423345724)
Neuvěřitelně silný příběh, na který myslíte ještě několik dní po přečtení. Láska, kterou člověk v dnešní době může jen závidět a osudy lidí, které by bývalo mohlo změnit jedno jediné kdyby...
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393044/neuveritelne-uveritelne-prihody-z-h-3bY-393044.jpg?v=1540835428)
Knížku jsem přečetla jedním dechem, fotky prohlížím stále dokola. První díl knihy byl super a moc se mi líbil..., ale knížka druhá? Úplně jiný level! Autorovi tleskám a těším se na další díl :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Neuvěřitelné příhody z hor Neuvěřitelné příhody z hor](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359467/neuveritelne-prihody-z-hor-23P-359467.jpg?v=1509471556)
Pohodové čtení, u kterého se rozhodně zasmějete. Pokud je tohle opravdu autorova první kniha, tak klobouk dolů. Rozhodně doufám, že se plánuje pokračování a již se těším na další vtipné příhody (nejen) z hor.