veronika8816 veronika8816 komentáře u knih

Zvon Zvon Neal Shusterman

Skvělá triologie zakončená násilně zakomponovanou dnešní moderní představou o rovnoprávnosti "multipohlaví". TO z Madagaskaru mi přišlo silně nucená postava. Nevadil mi trochu táhlý děj, naopak prolínání časových linii a různých postav bylo dle mého na výbornou. Konec jak tu zde jiní již zmiňují je velmi uspěchané, jakoby až utnuté. Čekala jsem epický konec ne-ctihodné smrtky Goddarda, avšak ne/zemřel nedokončeně - možná úmyslně kvůli možnosti pokračování?

27.08.2022 3 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Jednoduché čtení, které neurazí ani nezaujme. Moc nechápu doporučení jiných čtenářů, kteří tuto knížku považují za komedii. Je to knížka ze života a život většinou moc komediální nebývá.

12.05.2019 2 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Přespříliš do detailu popsané prostředí až nenechává čtenáři prostor pro trocha té fantazie - ba naopak se čtenář po chvíli čtení zdlouhavých popisu ztrácí a nakonec nechápe jak daná místnost či krajina vypadá. Nenapínavý příběh o traumatizované holce.

12.05.2019 1 z 5

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Knížka je asi dobrá pro pubertální mládež. Pro mě to již bylo příliš jednoduché, předvídatelné a tudíž nudné.

05.08.2019 1 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Camilla Läckberg

Velmi čtivá, cítila jsem zklamaní s hlavní hrdinkou a přála si s ní odplatu. Škoda, že rozuzlení bylo mírně předvidatelné.

18.05.2019 4 z 5

Muž v černém Muž v černém Sylvain Reynard

Knížka se velmi dobře čte. Má svižné tempo, takže není čas se nudit. Velmi se mi líbí, jak je do příběhu trocha toho vzdělání v nenásilné podobě a člověk si nejen odpočine, ale i něco málo naučí.

23.02.2021 4 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Knížka se dobře čte, ale 85% knížky je zbytečné natahování příběhu.

02.06.2019 3 z 5

Ještě než zabije Ještě než zabije Blake Pierce