veronika9761 komentáře u knih
Podle myho ma F. Francis jen jednu citelnou slabinu, a to ze nepise dostatecne rychle dalsi knizky. Parada jako vzdycky.
(SPOILER) Velmi zajímavy kus. Velmi mne prekvapil nastin duvodu zacatku fetovani od obou aktérů, ktere se shodovali - prisny otec, vyderacska výchova.
Jedna hvezda za pomerne netradicni namet, druha za kratkou stopaz. Nic dalsiho nelze hodnotit kladne.
Nemam rada komiksy a nemam rada beletristicke pribehy o rodicovstvi. I presto me tenhle beletristicky komiks dostal. Za me by knizce slušelo jeste aspon sto stran. Moc prijemne prekvapeni.
Skoda, ze se neco delo jen poslednich par stránek a do te doby se knizka neskutecne vlekla. Kdyby byla cela nabusena jak posledni tretina, bylo by to rozhodne veselejší hodnoceni.
Klasicka keelandova, ctu ji mezi tezkyma titulama jako oddech. Nikdy nezklame.
(SPOILER) Prvni cast me moc nebrala, uz sem asi stara na zivotni optimismus mladych a jejich touhu stýkat se se zajimavymi lidmi a lacneni po cestovani. Druha cast za me o moc lepsi. Ale v celku Wardovska klasika, odpocinkova literatura na 100%.
Knizku sem mela zalozenou na strane 50, ale pri opetovnym cteni jsem si nepamatovala ani tuk. Knizka je plna klise a pohadkovych koncu na vsech frotach, az mi trnuly zuby. Konec sem vyhlizela od pulky knizky. Sice sem mela naladu na oddechovku, ale co je moc, to je moc.
Slaboduche, unyle a dosti nerealisticke povidky jak vystrizene z Napsano zivotem.
Ztracela jsem se v postavach a utikaly mi kvuli tomu souvislosti. Zadna oddechovka to teda neni.
Dosud nejslabsi ze série. Mnohem vetsi puvab pro me ma ceská detektivka s ceskym hlavnim hrdinou v ceskem prostredi.
Malinko usporadanejsi nez prvni dil, coz je rozhodne k uzitku.
Utahany, unyly, ucourany, tezkopadny, plytky, ani ryba ani rak vzhledem k žánru. Skoda času na precteni.
Ta jinakost téhle knizce opravdu svedci. Obcas na muj malinko ucourane pasaze, ale celek velmi slusny.
Moje druhy polský dilo, a libilo se. Prvni pulka svizna, druha malinko skomirala, ale na 4 hvezdy to je rozhodne.