veronika9761 komentáře u knih
Utahany, unyly, ucourany, tezkopadny, plytky, ani ryba ani rak vzhledem k žánru. Skoda času na precteni.
Ta jinakost téhle knizce opravdu svedci. Obcas na muj malinko ucourane pasaze, ale celek velmi slusny.
Moje druhy polský dilo, a libilo se. Prvni pulka svizna, druha malinko skomirala, ale na 4 hvezdy to je rozhodne.
Ctiva, ale stále pomerne odborna. Lepší asi ještě v těhotenství, po porodu už příliš nových impulsů nenabízí.
(SPOILER) Autor si vykradl první díl, jen jej obmotal jej kolem jiných postav. Ani nevím, jestli chci číst třetí díl.
Začátek velmi slibnej, ale konec rychle zklouzl do červené knihovny a patosu.
Začátek nic moc, pointa prozrazení hned v druhý kapitole. Prostředek parádní jizda, a konec už malinko uvadal. Epilog jako by ke knížce ani nepatřil.
Korektor opet zaspal, ale jinak se četlo samo. Opět obrovská naivita s utopickymi následky, ale to už je asi znakem této série.
Super ctiva, ale v lecčems strašně naivní. A korektor evidentně knihu před tiskem vůbec neviděl. Nerušit, jdu na druhý díl.
Poměrně příjemné čtenářské překvapení, i když v první části knihy mi hlavní hrdinka solidně lezla na nervy. A potěšilo mě, kdyz sem zjistila, že jde o sérii.
Nenadchne, neurazí. Na tuhle sérii jsem se moc těšila, ale zjevně jsem nezačala nejsilnějším dílem.
Povsechna příručka o tom, jak se normálně starat o miminka. Vsechna témata autorka jen nakousne, a některá z nich jsou poměrně kontroverzní. Přesto ji musím doporučit k přečtení každému rozumnému rodiči. Třeba jen jako další názor.
(SPOILER) Začátek knížky hrube zklamal - jednoduchý jazyk, názory jak u dítěte a naprostá odevzdanost a otevřeni se manipulaci u hlavní hrdinky. Pak se příběh začal odvíjet, aby ukázal růst hlavní hrdinky. Některé pasáže na mě byly příliš brutální a nechutné. I přesto je to čtivý kousek. Ale moc nechápu epilog, který prozradil kompletní dej druhé knihy série.
Rozsahla kniha, ktera pomuze, kdyz clovek nevi o detech vubec nic. Je ale potreba se od ni odrazit a zakotvit u mnohem pratelstejsi literatury k detem. Tohle je jak ze stredoveku.
Neprilis pravdepodobny pribeh, ale koho by to zajimalo. Klasicka mydlova opera, dej odsypa a za dve hodiny neni co cist..
Sympatická knizka, i kdyz nektere pasaze nejsou prilic ctive. Celek ale velmi slusny. I presto je srovnání s Lee Childem pomerne dost nadnesene.
Typická lanczovka, jakych znam z myho mladi spoustu. Potesily moderni prvky, ale spousta obratu byla zastarala a nepouzivana uz pred patnacti lety, kdy sem ji zacala cist. Ale v konecnym vysledku docela fajn pocteni.